STEVAN TIJANIĆ DOLIJAO POLICIJI! Na "mufte" dobio od MUP-a šta je hteo - ali se opasno opekao na kraju!

Autor:

Hronika

08.09.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtevu su priloženi lažni dokumenti, i na osnovu njih je D.M. dobio ličnu kartu i putnu ispravu Republike Srbije.

STEVAN TIJANIĆ DOLIJAO POLICIJI! Na "mufte" dobio od MUP-a šta je hteo - ali se opasno opekao na kraju!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv osobe D.M. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo navođenja na overavanje neistinitog sadržaja, u skladu sa članovima 358 i 61 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Prelazeći period od jula do avgusta 2023. godine, D.M. se na različitim lokacijama u Republici Srbiji upustošljavao lažne informacije koje su imale potencijal da služe kao dokaz u pravnom saobraćaju. Zadataka ovog krivičnog dela bio je dovođenje nadležnih organa u zabludu i stvaranje neistinitih dokumenata.

Podnešena je iskaznica iz Republike Hrvatske s lažnim podacima, uključujući fotografiju D.M. Da bi opravdao svoje lažne informacije, D.M. je u Pasoškom šalonu u Zemunu podneo zahtev za izdavanje lične karte i putne isprave na ime Stevan Tijanić.

Zahtevu su priloženi lažni dokumenti, i na osnovu njih je D.M. dobio ličnu kartu i putnu ispravu Republike Srbije, oba dokumenta su sadržala neistinite informacije.

Treće osnovno javno tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom D.M. izreče kaznu zatvora koja ne može biti kraća od 10 meseci. Takođe, predložena je mera bezbednosti oduzimanja predmeta. Zbog stvarne opasnosti od bekstva, tužilaštvo zahteva produženje pritvora za okrivljenog D.M.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading