UŽAS NA KARABURMI! ŠARPLANINAC ŠČEPAO DEČAKA ISPRED ŠKOLE, VLASNICA SNIMLJENA KAKO BEŽI: Pogledajte ovo sramno ponašanje žene koja nije htela da POMOGNE DETETU (VIDEO)

Autor: Republika, S.S.

Hronika

08.09.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromni pas je ščepao dečaka popevši se na zadnje noge

UŽAS NA KARABURMI! ŠARPLANINAC ŠČEPAO DEČAKA ISPRED ŠKOLE, VLASNICA SNIMLJENA KAKO BEŽI: Pogledajte ovo sramno ponašanje žene koja nije htela da POMOGNE DETETU (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Jezivi snimak napada psa kruži društvenim mrežama! Na njemu se vidi kako u parku na Karaburmi, kod OŠ:"Filip Višnjić", grupa dečaka igra fudbal, a kada je jedan od njih otišao na travnatu površinu po loptu, napao ga je vlasnički šarplaninac.

Ogromni pas je ščepao dečaka popevši se na zadnje noge, ali je mališan uspeo da se povuče unazad i tako se spasi težih povreda, koje su mogle biti i fatalne. 

Međutim, u tom trenutku ka detetu je krenuo i drugi vlasnički pas, čija je vlasnica bila u društvu one sa šarplanincem, ali se ipak vratio unazad.

Mališan je brzo otišao kod svojih drugova, koji su mu pružili pomoć i zvali njegove roditelje, a oni su slučaj prijavili policiji jer su dve vlasnice brzo pobegle sa lica mesta.

Na drugom snimku vidi se kako njih dve sa psima beže Mirijevskim bulevarom kod broja 36.

Roditelji napadnutog dečaka mole komšije, koji prepoznaju žene sa snimka, da ih prijave najbližoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesna

08.09.2023 17:39

Razumem ljubav prema životinjama! Ono što ne razumem je odgovornost koju ta ljubav nosi! Da li je pomodarstvo ili ljubav, ne ulazim u to. Pas nije samo da te vide da ga imaš i setas, pas je živo biće za cije postupke neko treba da odgovara Da ne pokupi izmet, ja bih preporučili kaznu 10 dana zatvora ili mesec dana rada u ustanovama sa najstariji sugradjanima Da pas napadne nekoga, godinu dana zatvora Da pobegne a pas napada dete ili odrasle, novčanu kaznu, tj odstetu od milion dinara, pa neka malo razmisle Voliš psa, lepo ali i čisti za njim