ŽELEO JE DA IZAĐE IZ SENKE I DA BUDE PRIMEĆEN! Psiholog objašnjava šta je dečak želeo da postigne masakrom na Vračaru: Ponaša se kao da je sebi dao novi život

Autor:

Hronika

04.05.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je ovim postupkom i svoje roditelje kaznio jer je svestan da im je zauvek uništio živote, navela je Aleksandra Janković.

ŽELEO JE DA IZAĐE IZ SENKE I DA BUDE PRIMEĆEN! Psiholog objašnjava šta je dečak želeo da postigne masakrom na Vračaru: Ponaša se kao da je sebi dao novi život

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

Klinički psiholog Aleksandra Janković objasnila je da postupci maloletnog Koste koji je izazvao masakr u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ukazuju na to da je želeo da se osveti svojim roditeljima.

- Što se roditelja tiče, on je i sam rekao da su imali prevelika očekivanja. Takođe, rečeno je da su i njegovi uspesi bili manji kad se zaljubljivao. Jako je simptomatično i to da ima mlađu sestru, a mahom je pucao u devojčice. Sve okolnosti je potrebno ispitati, a dosta je umreženih stvari. Bio je kao dete projekat svojim roditeljima. Sigurno je moralo biti znakova - objašnjavala je situaciju sa stručnog aspekta Janković za Alo.

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Janković

Kako dodaje, on se ponaša sada kao da je sebi dao novi život.

- Najlakše je za sve okriviti internet. On je ovim postupkom i svoje roditelje kaznio jer je svestan da im je zauvek uništio živote. Želeo je da izađe iz senke i da bude primećen, kao i da se osveti svima koji su ga povredili. Ponaša se kao da je sebi dao novi život - zaključuje Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading