TELA MOJIH DRUGARA SU PADALA NA SVE STRANE! NE ZNAM DA LI ĆU SE IKADA VRATITI U ŠKOLU: Jeziva ispovest učenika koji je gledao kako Kosta ubija njegove vršnjake!

Autor:

Hronika

04.05.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lice mu je bilo ljuto. Bio je hladnokrvan, kao da je imao plan da sve poubija - kaže učenik 7/2 OŠ "Vladislav Ribnikar".

TELA MOJIH DRUGARA SU PADALA NA SVE STRANE! NE ZNAM DA LI ĆU SE IKADA VRATITI U ŠKOLU: Jeziva ispovest učenika koji je gledao kako Kosta ubija njegove vršnjake!

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Vračar, Kosta Kecmanović

Dečak u čijem se odeljenju dogodila tragedija, ne može da dođe sebi. Kako kaže, Kosti Kecmanoviću je njihov razred bila glavna meta.

- On kada je ušao, pogodio je nastavnicu u vrat da ne bi mogla da ga spreči, jer on nije imao ništa protiv nastavnice. Ona je bila dobra sa njim, govorila mu je da mora da radi jedan kontrolni. On je bio dobar đak iz svih predmeta. Nije imao loše ocene. Nije se hvalio da ide u streljanu, ćutao je sve vreme, bio je povučen - priča za "Blic" dečak koji je bio na spisku Koste Kecmanovića.

Iako se nalazio na spisku dece koju želi da ubije, samo pukom srećom dečak je izbegao smrt:

- Oni koji nisu bili na listi, a upucao ih je, sa njima se nije družio. Niko ga nije vređao niti se svađao sa njim. Kao da je nasumično odredio, e sad ću to da uradim. Na listi su mi bili sve drugovi.

Kako objašnjava, đaci su prvo pomislili da je petarda, a kad je Kosta ušao samo je počeo da puca.

- Lice mu je bilo ljuto. Bio je hladnokrvan, kao da je imao plan da sve poubija. Ništa nije rekao. Svi su ćutali, vrištali su pa su ućutali. Ja sam bio u toj učionici. On je upucao nastavnicu, okreće se, puca prvi red. ja dalje ne znam, jer ja sam, kada sam ga video sa drugom skočio kroz prozor - priča nam ovaj potreseni dečak.

Prema njegovim rečima, većina dece sa liste se pravila mrtva, deo je pobegao, a Kosta to nije znao.

- Neko nije bio u školi. Drug mi rekao da je pucao i po drugarima koji su ležali na zemlji da bi ih kao overio. Drug moj je posle pobegao - priča nam potreseni dečak.

On tvrdi da Kostu Kecmanovića niko nikada nije vređao iz tog odeljenja.

- Kada se prebacio kod nas rekao nam je da su ga dirali, na šta smo mu mi rekli da se opusti i da ćemo se družiti sa njim. On je u našem odeljenju bio prihvaćen, bolje nego iko - tvrdi ovaj dečak.

Da podsetimo, trinaestogodišnji K. K. je tokom jučerašnjeg dana ubio osam učenika i čuvara u OŠ "Vladisav Ribnikar" na Vračaru, a ranio još šest učenika i nastavnicu. U Srbiji su, zbog ovog nezapamćenog zločina, od sutra dani žalosti, a časovi u školama počinju minutom ćutanja za nastradale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading