ŠA ZAURLAO NA MIONU: Raskrinkao njen odnos sa Stanislavom, ona mu brutalno uzvratila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna drama u Šimanovcima!

ŠA ZAURLAO NA MIONU: Raskrinkao njen odnos sa Stanislavom, ona mu brutalno uzvratila! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša danas su se žestoko posvađali pred početak radio-emsije "Amnezija". Miona se nevirala jer je saznala da joj je Miljana Kulić poručila pesmu, kako bi mogla da je provocira. Ona se požalila svog dečku, ali joj he on odmah odbrusio da je sama kriva za sve što joj se dešava u rijalitiju, zbog čega je ona pobesnela i započela žestoku svađu sa njim. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Baš me zanima da li će Milena da pusti pesmu, pošto je Miljana tražila za mene - govorila je Miona. 

- Sama si kriva - odbrusio je reper. 

- Da, kriva sam jer sam ušla u odnos sa osobom koja je bila u braku. Meni zbog tebe puštaju pesmu, da li znaš tekst te pesme? - nastavila je Jovanovićeva. 

- Ja sam se razveo i ne priča, o bivšem, a ti pričaš i daješ povoda. Ti bi sasekla priču i niko te ne bi smarao. Htela si sina i htela si dete, to je sve ono što si ti pričala. Ne raspravljam se, samo ti kažem - poručio je Ša. 

 

 

Podsetimo, Miona je na debati rekla da nije u vezi sa Ša, da bi postojala mogućnost da se pomiri sa Stanislavom.

- Ja sam rekla da to nije sigurno, ali postoji mogućnost, da nisam upoznala nekog drugog, verovatno bih ostala u tom odnosu jer sam ga volela, pa bih prelazila preko tih stvari. Džabe i veridba i kule i gradovi ako meni nešto smeta ili nisam srećna... Da sam to uradila, da sam ostala u odnosu, da nisam upoznala nekog drugog momka ovde, da sam prešla, da sam želela ispočetka... Ja sam i rekla da bih možda i pristala... Generalno jako teško verujem u promene, ali postoji mogućnost. Ja nemam šta da oprostim Stanislavu, kada sam ja izašla iz odnosa - rekla je Miona, zbog čega se Ša iznervirao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading