OVO JE ŽENA KOJA JE RAZOČARALA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Hitno se oglasila nakon PROZIVKI u Eliti!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Elite" razvezala jezik nakon prozivki skandaloznog repera!

OVO JE ŽENA KOJA JE RAZOČARALA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Hitno se oglasila nakon PROZIVKI u Eliti!

Foto: TV Pink/printscreen

Vanja Živić je u nedelju napustila "Elitu", a za vođu je odabrala Stanislava Krofaka Panteru, što je šokiralo sve, a posebno pojedine takmičare koji su bili bliski sa njom. O ovome se govorilo i u emisiji "Pretres nedelje", a svoje razočaranje izneli su Nenad Aleksić Ša, Milena Kačavenda, Žana Omnia, Jelena Marinković...

Vanja je sve ispratila, a onda se oglasila putem društvene mreže Instagram.

- Pojedinci se ozbiljno pale, ali neka, drago mi je da čujem šta stvarno misle i koliko su glupi... Moja izjava postoji, kao i sve do sada, od reči do reči svima rekla unutra šta mislim, identično kao i napolju... Nijednu informaciju, ni pravu ni lažnu, nikome nisam rekla, snimci postoje - istakla je Vanja putem storija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vanja Živić se oglasila nakon reakcije takmičara "Elite"

Vanja je juče objasnila zbog čega je Stanislava postavila za vođu.

- Mislim da ni u snu nisu mogli da pretpostave, ali niko. S jedne strane mi je to bio cilj, a sa druge sam baš želela da čujem njegovu podelu zato što jako malo priča, skoro uopšte, a baš me interesuje njegovo mišljenje o drugima da se malo i raspriča, da vidimo kako razmišlja - objasnila je Vanja juče za "Pink.rs".

Podsetimo, sinoć se posebno razočarao Nenad Aleksić Ša.

- Ja sam iskreno bio u šoku jer sam pokušao da izvagam u čemu se radi, čudno mi je jako to sve i malo sam se razočarao. Nije mi jasna poenta, ali ako vidi njih u odnosu, onda znači da je kontradiktorna u izlaganju. Sad ova izjava mi je katastrofa - ispričao je Aleksić sinoć.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vanju sinoć nisu poštedeli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading