ŠOK! Nada Macura razvezela jezik o učesnicima Elite: Sve devojke treba da budu kao što je MIONA!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena doktorka bez dlake na jeziku o svim aktuelnim dešavanjima u popularnom rijalitiju!

ŠOK! Nada Macura razvezela jezik o učesnicima Elite: Sve devojke treba da budu kao što je MIONA!

Foto: ATA Images

Doktorka Nada Macura govorila u emisiji "Premijera - Vikend specijal" o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elita". Prvo se dotakla veze pevačice Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

- Ja bih poručila svim devojkama da budu takve kao što je Miona, da imaju svoj stav, i to mi se dopada kod nje. Dopada mi se i to što ništa nije radila na sebi, smatram da bi devojke trebalo da uče od nje kako se ponaša prema muškarcima. Mislim da Ša više voli nju, on ne može da se uklopi u njen stil života jer je razlika u godinama velika - rekla je Nada.

Macura je prokomentarisala i odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, kao i skandalozne sukobe koje imaju u poslednje vreme.

- To je stara ljubav bila između Janjuša i Maje, a ona je sada našla svoju srodnu dušu. Što se tiče Aneli, ona je moj favorit, a uvrede koje joj je Janjuš izrekao niko ne bi podneo. Mene jako boli kada je on vređa - rekla je Nada.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Macura prokomentarisala učesnike "Elite"

Nada se osvrnula i na ljubavnu vezu Anđela Rankovića i Anite Stanojlović.

- Mislim da to nije prava ljubav i da tu ne postoji ništa. On je jedno vaspitano beogradsko dete, pomalo razmaženo, a njegovo odrastanje i Anitino, nema ništa, to je osuđeno na raspad - rekla je Nada.

Nada je potom otkrila kako gleda na vezu Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, ali i vezu Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo.

- Čisto sumnjam da tu ima zrno ljubavi, ali verovatno svi oni koji se nađu u toj situaciji uzmu nešto uz šta će lakše prebroditi taj period tamo, a Bebica je pokazao toliko svojih lica. On je toliko isfoliran da to nije realno, setimo se njega sa Miljanom i sada sa Teodorom - rekla je Nada, pa dodala:

- Smatram da je Bojana iskrenija od ove male, Anđela ona je toliko lagala u početku, a mislim da Bojana nije uticala na nju koliko se Anđela upetljala u svoje priče - završila je doktorka Nada.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Čuvena doktorka nikoga nije poštedela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading