SASTAVILI SE NEBO I ZEMLJA! Podrinje na udaru jake oluje, evo ko je sledeći na UDARU! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Vesti

17.05.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je ovo, majko mila?, zapitala se jedna šokirana korisnica Instagrama, gledajući video obilnih padavina u Loznici

SASTAVILI SE NEBO I ZEMLJA! Podrinje na udaru jake oluje, evo ko je sledeći na UDARU! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram/hailz_srbija

Snažno nevreme praćeno grmljavinskom olujom prešlo je iz područja Bosne i Hercegovine u Srbiju tokom popodneva. Naime, ono je Podrinju, a naročito širem području Loznice donelo jake i obilne pljuskove praćene grmljavinom.

 

 

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci koji prikazuju snažno nevreme u ovim delovima. U tim mestima je takođe bilo lokalno grmljavinskih oluja praćenih gradom.

 

 

Ta grmljavinska oluja nastavila je da se kreće dalje ka istoku preko Mačve, duž Save i kreće se nedaleko od Šapca i bliži se širem području Obrenovca.

- Šta je ovo, majko mila? - zapitala se jedna šokirana korisnica Instagrama, gledajući video obilnih padavina u Loznici.

Posle podne promenlјivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i plјuskova sa grmlјavinom i to prvo u zapadnoj Srbiji, a zatim mestimično i u severnim i centralnim predelima, a krajem dana i u Braničevskom i Borskom okrugu.

U Mačvanskom okrugu i Sremu ponegde se očekuje veća količina padavina za kratak vremenski period, kao i pojava sugradice i grada, najavljuje RHMZ..

Posle 18 časova ovaj grmljavinski sistem mogao bi da donese lokalne pljuskove i širem području Beograda, najavio je Đorđe Đurić.

Košava će uveče i noću biti u slablјenju.

U subotu se u većem delu zemlje očekuje suvo, sunčano i toplije vreme. U nedelju nas čeka temperatura od čak 30 stepeni Celzijusa, ipak, krajem dana, doći će do naglog preokreta, a meteorolog kaže da će "atmosfera burno reagovati". 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading