MIONA I STANISLAV SATERANI U ĆOŠAK: Morali da priznaju istinu, voditelj spremio ŠOK PITANJE!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se nadali ovoj temi!

MIONA I STANISLAV SATERANI U ĆOŠAK: Morali da priznaju istinu, voditelj spremio ŠOK PITANJE!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u rijaliti "Elitu" kako bi takmičare stavio na teške muke i sa njima razgovarao o vernosti. Voditelj je imao nekoliko pitanja za njih, a oni su morali da obrazlože svoje odgovore. 

- Danas pričamo na temu vernosti. Miona, ajde od tebe da krenemo. Šta je za tebe vernost? - upitao je Darko Tanasijević. 

- Vernost je poštovanje, iskrenost, kada je osoba vama odana, kada je tu uz vas, kada sa vama razmišlja i razmatra o raznim situacijama. Kada vam skrene pažnju kada nešto ne radite dobro, kada vas podržava u svemu - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Nakon Mione odgovorio je i njen 20 godina stariji dečko Nenad Aleksić Ša

- Dve osobe kada dišete kao jedno, maksimalna podrška, maksimalno da ste jedno uz drugu. Sve ono što spada uz to, lojalnost, privrženost, bez laži, bez manipulacije, bez takmičenja u vezi - govorio je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Nakon njih dvoje odgovor na datu temu dao je i Stanislav Krofak

- Za mene je vernost poverenje, to je najvažnije. Treba proći određeno vreme da bi stekao poverenje, kada imaš sto posto poverenje to je to - odgovorio je Pantera. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

Podsećanja radi, Miona Jovanović je u "Eliti" ušla kao zauzeta devojka, koja je živela sa Stanislavom u Zagrebu, ali je vrlo brzo počela da flertuje sa Ša, nakon čega su uplovili u vezu, koja je jako turbulenta i puna svađa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading