MIONA BLENE U STANISLAVA, ŠA JE UHVATIO NA DELU: Nova drama trese imanje u Šimanovcima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da obuzda poglede!

MIONA BLENE U STANISLAVA, ŠA JE UHVATIO NA DELU: Nova drama trese imanje u Šimanovcima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici rijalitija "Elite" su iskoristili sunčano vreme i odlučili da provedu dan odmarajući u dvorištu. Među njima su bili Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Marija Malivuk. Tokom njihovog opuštanja, Ša je primetio da Miona gleda u pravcu izolacije gde boravi sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. Ova situacija je izazvala konflikt između njih dvoje, a Ša je javno izrazio svoju ljubomoru i postavio nova pravila koja je Jovanovićevoj nametnuo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Prema mišljenju mnogih, Ša je postao bolesno ljubomoran i kontrolisanje Mione postalo je svakodnevna pojava. Ona je praktično uskraćena za slobodu da slobodno komunicira ili čak pogleda bivšeg dečka, a Ša prati svaki njen pokret i pogled kako bi uhvatio bilo kakvu njenu grešku. Ova situacija je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici izrazili saosećanje prema Mioni, smatrajući da je njena sloboda ugrožena.

Tokom nominacija, Ša je javno izneo svoje stavove o odnosu Mione sa bivšim dečkom, izjavljujući da ostavlja svoju najlepšu polovinu i šalje je Stanislavu. Ovo izlaganje je dodatno pojačalo medijsku pažnju i podstaklo spekulacije o njihovom odnosu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

- Ljudi su počeli da joj veruju šta priča i ona juče pred novinarima ublažava sve samo što mu se nije izvinila, to stvara sumnju u nju. Tako da te priče, okej to će trajati do kraja rijalitija, ona je nejasna u svemu i zato su u svakoj emisiji oni. Ajde da pošaljemo bolju sliku pa makar zbog njenih roditelja. Ja ovu devojku volim, uvek ću je voleti i braniću je i kad je kriva i kada nije. Može da mi veruje 100 posto, lepa, pametna, histerična, nervozna ujutru, moralna u moru nemoralnih ovde. Verujem joj sve samo ne u odnosu sa bivšim dečkom. Ja ostavljam svoju najlepšu polovinu šaljem Stanislava - rekao je Ša tokom nominacija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading