MIONA SE UPLAŠILA OSUDE NARODA: Dobila ŠAMAR REALNOSTI, odmah promenila ploču prema Ša - ovakvu je niko do sad NIJE VIDEO!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez učesnice Elite!

MIONA SE UPLAŠILA OSUDE NARODA: Dobila ŠAMAR REALNOSTI, odmah promenila ploču prema Ša - ovakvu je niko do sad NIJE VIDEO!

Foto: TV Pink/printscreen

U rijaliti šou-programu "Elita", danas se održala proslava rođendana Nenada Aleksića Ša, a ovim povodom su na adresu imanja u Šimanovcima stigli pokloni i čestitke za repera, među kojima je bila i nekoliko od članova porodice.

Njemu se ovom prilikom obratila majka, koja mu je dala vetar u leđa za nastavak rijalitija, a Mionu Jovanović, njegovu izabranicu, nisu ni spomenuli, čime su jasno stavili do znanja da više ne podržavaju njihovu vezu, koja je poprilično turbulentna i zbog koje reper želi da se disksvalifikuje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rođendan Nenada Aleksića Ša

- Dragi sine, srećan ti rođendan! Želim ti svu sreću ovog sveta, da suze, bol, bes zameniš osmehom, srećom, smehom. Ti to možeš, da vidim onog Nenada koji pleni dobrotom, ne svađa se. Ne radi to sebi, ne uništavaj svoje zdravlje i budućnost. Život je napolju, gledaj da što lakše provedeš dane. Treniraj, šetaj, tu su ti Matora, Marko, Žana i još mnogo ljudi. Druži se sa svima - glasila je majčina čestitka. 

Nakon što su pročitane sve čestitke, gde je Miona videla da nije dobila nijedan pozdrav i da je zajednička podrška sad samo Nenadova, ona je počela jako čudno da se ponaša, što su odmah primetili ljudi sa društvenih mreža, koji prate svaki detalj rijalitija. 

Ona je odjednom postala jako pažljiva i mazna prema Ša, što je izazvalo lavinu komentara i reakcija. 

- Baš slatko... Šta uradiše čestitke bez podrava - glasila je jedna objava na profilu koji prati sva dešavanja u pomenutom rijalitiju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading