ANĐELO PREKINUO ĆUTNJU: Pred punim stolom se obratio Aniti, ovo se nije nadala da će čuti!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković iznenadio izjavom o svojoj devojci!

ANĐELO PREKINUO ĆUTNJU: Pred punim stolom se obratio Aniti, ovo se nije nadala da će čuti!

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković učesnik rijalitija "Elita" iznenadio je mnoge svojom iskrenom podrškom svojoj devojci Aniti Stanojlović, koju je naveo kao osobu sa najmanjom količinom samopouzdanja. Njegove reči su izazvale različite reakcije, a posebno je bila primetna reakcija Jovane Tomić Matora, koja nije mogla da sakrije svoje emocije.

- Na prvom mestu je Anita. Smatram da ona može mnogo više da dostigne nešto i sama misli. Aleksej treba da bude tvoje gorivo, a ja verujem u tebe svim silama. Mnogo si bolji čovek od mnogih ovde. Ša je na drugom mestu, a na trećem Aneli - rekao je Anđelo kao iz topa.

Matora nije mogla da sakrije reakciju, a u jednom trenutku se moglo videti i da joj nije bilo svejedno, kao i da je bila u stanju šoka, budući da je u više navrata istakla kako im ne predviđa budućnost nakon izlaska iz rijalitija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

Inače, Anita misli da će Jovana tek da joj zada poslednji udarac kad budu mimo kamera i da postoje dokazi za neverstva kojih je i sama svesna.

- Matora sada glumi žrtvu i zna da će uvek da ima podršku naroda zbog toga. Svesna sam da možda ima neke dokaze o mojim neverstvima od ranije, ali to nije nešto što me plaši. Svakako se naš odnos završio, ona neće namerno da priča bilo šta pred kamerama kako ne bi izgubila glasove. Mislim naravno na ljude koji napolju stoje uz nju, a ne uz mene kao ženu koja je neverna - rekla je Anita, pa je iznela nove detalje:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

- Ne bih volela da nastavimo ovde da ratujemo, ali ako budem morala da se branim svim mogućim sredstvima, moraću. Jovanu i ako jesam preva. Sve moje prljave tajne će da otkrije, ali to tada neće biti važno jer ja stojim iza svega što sam uradila, tako da tu nema dileme

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero

11.03.2024 20:51

Valjda se kaže prekinuo ćutanje