ANITA NAVALILA NA ANĐELOV POLNI ORGAN: Ovakvo ponižavanje još niste videli, on je rukama i nogama SKLANJA SA SEBE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva ne može da izdrži bez intimnih odnosa!

ANITA NAVALILA NA ANĐELOV POLNI ORGAN: Ovakvo ponižavanje još niste videli, on je rukama i nogama SKLANJA SA SEBE! (VIDEO)

Foto: Pink

Danas je u rijalitiju "Elita" došlo do prve ozbiljne svađe između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. On je bio vidno iznerviran, a Anita je na sve moguće načine pokušavala da popravi situaciju i da priča sa njim. Stanojlovićeva se nakačila na njega, a on je na sve moguće načine pokušavao da je skloni od sebe i natera je da ga pusti da se iskulira nakon haosa koji su imali. 

Stanojlovićeva nije uspela da se iskulira, a nakon što nije dobila razgovor sa Anđelom svojoj drugarici Slađi Lazić je rekla da joj ne pada na pamet da bude sa njim i trpi njegovo ponašanje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Anite Stanojlović i Anđela Rankovića

Iako Ranković smatra da je razlog njihovog raskida glupost i da se Anita ponaša jako nezrelo, što joj je jasno istakao da neće trpeti. 

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji razotkriva nove detalje, a radi se o situaciji koja se noćas desila na Rajskom ostrvu. Naime, Stanojlovićeva je želela da ima vrelu akciju sa njim, pa je rukama i glavom sve vreme jurila za njegovim polnim organom, a on ju je odgurivao od sebe.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poznato je da Ranković ne želi da ima intimne odnose koji će biti očigledni, zbog čega ju je verovarno i odbio, iako je ona bila toliko navalenta, da se na društvenim mrežama komentariše da je ovo jedno od najvećih poniženja koje su gledaoci do sad imali priliku da vide. 

Njih dvoje još uvek nisu uspeli da pronađu zajednički jezik i pomire se, a ostaje da vidimo da li će u danima koji su pred nama uspeti da nastave svoju vezu ili je ovo ipak kraj jedne ljubavne priče. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading