OVO JE PRAVO STANJE ANITE I ANĐELA: Skandalozan snimak pokazuje kakva je zapravo njihova veza, ovo su hteli da SAKRIJU!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera usnimila trenutak koji su želeli da sakriju!

OVO JE PRAVO STANJE ANITE I ANĐELA: Skandalozan snimak pokazuje kakva je zapravo njihova veza, ovo su hteli da SAKRIJU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Na jednoj popularnoj Instagram stranici nedavno se pojavio zanimljiv video klip koji je bacio novo svetlo na vezu između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, učesnika rijalitija "Elita". Ovaj par je privukao pažnju javnosti nakon što su uplovili u vezu neposredno nakon Anitinog raskida sa Jovanom Tomić Matorom, koja je takođe učesnica ovog rijalitija.

Njih dvoje su tokom jučerašnje emisije "Gledanje snimaka" ušli u žestoku svađu sa Matotom, tokom koje su pale nikad gnusnije uvrede. Iako oni pokušavaju da pokažu kako im je veza idilična, izgleda da je realnost mnogo drugačija, što se pokazalo tokom jučerašnje pauze za reklame.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović svađa

U video klipu se može čuti kako Anita vrišti i vređa Anđela, dok on pokušava da je ubeđuje da mora da razmišlja o sebi. Njihova svađa bila je jako burna, što su primetili mnogi ukućani, a među prvima koji su počeli da likuju bio je bračni par Marinković. 

- Ajde, idi, idi! Skloni mi se!  J***la te Jovana - vrištala je Anita.

- O sebi moraš da razmišljaš, nije stvar o Jovani, budalo jedna - ubeđivao je Anđelo.

Nastavak možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Ovaj video klip je izazvao brojne reakcije među pratiocima rijalitija "Elite", koji su izrazili različite stavove o ovoj vezi. Iako su njihovi hejteri jedva dočekali da se ovako nešto dogodi, ipak imaju i fanove koji ih opravdaju i u ovakvim situacijama. Da li će oni uspeti da nađu balans u ljubavi ili će burne svađe biti sve češće ostaje da vidimo u danima koji su pred nama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Da li ..?

10.02.2024 18:03

Da li je Anđelo u vezi i sa Slađom? Ili Slađa progoni njih dvoje, neprekidno je sa njima ili u njihovoj blizini kao da motri na njih i vreba priliku za sebe ? Slađa je zaljubljena u Anđela više nego Anita i ako je pametna, Anita bi je trebala udaljiti i isključiti iz njihove blizine Slađa je najneiskrenija osoba u kući, druži se iz koristi. Anizu slađa ne voli, sa Anitom je samo da bi bila u Anđelovoj blizini i u toku svih dešavanja među njima. Starija je od Anite skoro 15 godina i iskustvo je na njenoj strani.

Odgovori 12 2