KARAMBOL ANĐELA I ANITE U CIK ZORE: Ovakvu svađu još nisu imali, Pantera im RAZBUCAO VEZU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva sad samo traži razlog da ga se reši i krene dalje?

KARAMBOL ANĐELA I ANITE U CIK ZORE: Ovakvu svađu još nisu imali, Pantera im RAZBUCAO VEZU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

MMA borac Stanislav Krofak Pantera ušao je sinoć u "Elitu" i odmah izazvao haos. Njegov ulazak je najviše zasmetao njegovoj bivšoj devojci Mioni Jovanović i reperu Nenadu Aleksiću Ša, koji ga već neko vreme nije vadio iz usta. Međutim, publika je uhvatila zanimljiv trenutak nakon Panterinog ulaska.

Naime, mnogi su primetili da se MMA borcu približila Anita Stanojlović, koja se u jednom trenutku natrtila pored njega, što je postala glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

Dokaz da je Stanislav po svemu sudeći ozbiljno uticao na njihov odnos govori prva žestoka svađa koju su njih dvoje imali još otkako su uplovili u vezu. Naime, kamera je usnimila pred spavanje burnu svađu koja se desila među njima, a Anđelo je u jednom trenutku sklonio Anitu sa sebe, zbog čega je ona vidno pobesnela. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Na društvenim mrežama komentariše se kako je Anita našla razlog da se svađa jer je Anđel radi stvari koje se njoj ne dopadaju, dok većina ipak smatra da samo traži razlog za problem, zbog ulaska Stanislava i da želi da privuče njegovu pažnju na svaku mogući način. 

- "Stanislav napravio pometnju", "Šta reći stigao Stanislav, videlo se prvu noć kako mu se smeškala", "Anita traži frku i razlog za raskid, zalepila se odmah za Stanislava" - glasili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod klipa koji možete da pogledate u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading