SRBIN DAVID KNEŽEVIĆ UBIO SUPRUGU ANU U ŠPANIJI PA NJENO TELO IZNEO U KOFERU!? Odala ga tetovaža na ruci! PO SVOJ PRILICI NESTALA KOLUMBIJKA NIJE ŽIVA!

Autor:

Hronika

08.05.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Ana Marije Knežević, Kolumbijke koja je bila udata za Davida Kneževića koji je uhapšen i optužen za njenu otmicu, nije nađeno. Međutim, sve ukazuje da je ona ubijena i da je to učinio muž od kog se razvodila.

SRBIN DAVID KNEŽEVIĆ UBIO SUPRUGU ANU U ŠPANIJI PA NJENO TELO IZNEO U KOFERU!? Odala ga tetovaža na ruci! PO SVOJ PRILICI NESTALA KOLUMBIJKA NIJE ŽIVA!

Foto: Društvene mreže

Istraga o nestanku Ane Marije Knežević otkrila je ključne dokaze protiv njenog supruga, Davida Kneževića, koji je uhapšen pod sumnjom za otmicu. Snimci sigurnosnih kamera iz zgrade u kojoj je Ana živela pokazuju muškarca sa tetovažom na ruci, istoj koju ima David Knežević, kako ulazi i izlazi noseći veliki kofer. Takođe, tragovi krvi pronađeni u stanu dodatno su ukazali na sumnjive okolnosti nestanka.

Istražitelji sve više veruju da Ana Knežević nije živa, a da bi motiv njenog ubistva mogla da bude imovina vredna 15 miliona evra, za koju se spekuliše da je bio predmet sukoba između (bivših) supružnika. Prema navodima iz istrage, postojale su nesuglasice oko podele imovine, što bi moglo da bude ključni faktor u ovom tragičnom slučaju.

- Telo Ana Marije Knežević, Kolumbijke koja je bila udata za Davida Kneževića koji je uhapšen i optužen za njenu otmicu, nije nađeno. Međutim, sve ukazuje da je ona ubijena i da je to učinio muž od kog se razvodila. Prema prikupljenim dokazima, veruju da je Knežević svoju suprugu koja je visoka 147 centimerata i teška 45 kilograma i iz zgrade u kojoj je poslednji put viđenja, izneo u koferu - otkrio je šokantna saznanja iz istrage portal Libertad Digital, prenosi 24sedam.


Detalji poput iznajmljivanja automobila "pežo 308" u Beogradu, kao i sumnjive promene registarskih tablica i zatamnjenih stakala, dodatno su pojačali sumnje prema Kneževiću. Iznošenje automobila iz zemlje i povratak nakon nekoliko dana dodatno je učvrstilo sumnje istražitelja.

- Na dan kada je žena misteriozno nestala, muškarac s kacigom na glavi je, nešto posle 21 sat, ušao u zgradu i pokušao da onemogući snimanje kamera tako što ih je poprskao sprejom. Međutim, nije poprskao celu kameru i na snimku se savršeno vidi ručni zglob osobe koja prska sprej, a ključna je tetovaža koja ne ostavlja mesta sumnji. Iste kamere snimile su ga i kako je nešto više od sat kasnije izašao iz zgrade noseći veliki kofer - navode oni i podsećaju da je Kneževića preko advokata tvrdio da je u vreme nestanka supruge bio u Beogradu.

Još jedan složeni deo ove istrage je međunarodna dimenzija, s obzirom na to da su se sumnjive radnje odigravale i van granica Srbije. Istraga je obuhvatila i tragove u Španiji, uključujući i ukradene registarske tablice koje su primećene na automobilu u blizini stana nestale žene.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading