ANELI PALA NA PANTERU: Javno balavi na Mioninog bivšeg, zbog ovog snimka Janjuš će napraviti KARAMBOL! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da se obuzda, snimak pokazao sve!

ANELI PALA NA PANTERU: Javno balavi na Mioninog bivšeg, zbog ovog snimka Janjuš će napraviti KARAMBOL! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Otkako se u Belu kuću ušetao Stanislav Krofak Pantera, reperu Nenadu Aleksiću Ša, nastala je drama u životu, a iako se trudi da pokaže kako je imun na bivšeg dećka njegove devojke Mione Jovanović, svi na društvenim mrežama ngađaju da će u najkraćem mogućem roku pući i pokazati kako zapravo na njega utiće što mu je Pantera postao cimer. 

Međutim, izgleda da Stanislavovo pojavljivanje u "Eliti" neće poremetiti samo vezu Miona i Ša, već će uticati i na odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

Naime, na društvenim mrežama odmah su počeli komentari da će Aneli da pokuša da se približi Stanislavu, kako bi dospela u prvi plan i bila glavna tema za komentarisanje u rijalitiju. 

Iako su mišljenja podeljena, jedan snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram pokazuje da spekulacije nisu bile pogrešne i da je Ahmićevoj Mionin bivši dečko opasni zapao za oko. 

Naime, ona je već danas ugledala njega kako trenira ispred rehaba, a dok je pokušavala što bolje da isprati šta Pantera radi, malo joj je falilo da padne sa kreveta i završi na podu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Mnogi se pitaju kako će na ovo reagovati Janjuš, ako bude imao priliku da sazna kako se Aneli ponaša kad on nije u njenoj blizni, ali i da li će njene varnice prema Stanislavu sam primetiti i reagovati ili će ipak zarad mira da prećuti i pravi se da ništa od toga ne vidi. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading