EKSPLODIRALA SKALA ZA LICEMERSTVO: Anita šutnula Slađu, pa kod Maje Marinković otišla da je pljuje za sve pare!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u Eliti!

EKSPLODIRALA SKALA ZA LICEMERSTVO: Anita šutnula Slađu, pa kod Maje Marinković otišla da je pljuje za sve pare!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović prekinula je svoje druženje sa Slađom Lazić, sa kojom je do nedavno bila nerazdvojna, pa je ni manje, ni više otišla da je napoljuje kod njene nekadašnje drugarice Maje Marinković

Anitino izražavanje gađenja prema Slađaninom ponašanju nije prošlo neprimećeno, a mnogi su se zapitali šta je to toliko izazvalo negativne emocije kod ove javne ličnosti. Mnogi su se složili da je velikodušnost i spremnost na deljenje vrednost koja bi trebalo da se ceni, te su izražavali svoje neslaganje sa Anitinim stavom.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Slađa Lazić

- Svi je vređaju govore joj da je ku*vatina i dro*etina, pa im posle daje stvari i hranu. Posle dođe kod mene i žali se - kazala je Anita.

- Strašno. Ne volim kad neko sa svima deli garderobu - dodala je Maja Marinković.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Anita Stanojlović i Maja Marinković

Ovaj razgovor izazvao je veliku pažnju publike na društvenim mrežama, jer je svima poznato koliko su Anita i Slađa bile bliske, kao i da je Lazićeva jedina bila uz nju kad su je svi pljuvali nakon što je uplovila u vezu sa Anđelom Rankovićem i Jovani Tomić Matoroj zadala najboljniji udarac. Takođe je posebno izazvalo negativne komentare jer je Anita sa Majom imala najstrašnije moguće sukobe, a sad je kod nje otrčala da pljuje Slađu, umesto da joj sve te stvari kaže u lice i prekine da se druži sa njom, ako već takvu ne može da je prihvati kao svog prijatelja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading