MAJA MARINKOVIĆ POKRALA ANITU: Pojavio se šok dokaz, zbog ovoga će izbiti RAT!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na društvenim mrežama!

MAJA MARINKOVIĆ POKRALA ANITU: Pojavio se šok dokaz, zbog ovoga će izbiti RAT!

Foto: M.M./ATAImages

Fanovi rijalitija "Elita 7" ostali su iznenađeni kada su ukućani otvarali poklone koje su dobili iz spoljnog sveta, a jedan od poklona namenjen Aniti Stanojlović dospeo je u ruke Maje Marinković.

U trenutku otvaranja poklona, fanovi su primetili da se bela jakna namenjena Aniti našla među Majinim poklonima, što je izazvalo uznemirenost među pristalicama ovog kontroverznog para. Jasno je da je došlo do zabune prilikom raspodele poklona, a fanovi su odmah reagovali na društvenim mrežama, moleći produkciju da reši ovaj nesporazum.

Republika

Foto: instagram.com

Anitina jakna zalutala kod Maje

Na Instagram profilu posvećenom podršci Aniti i Anđelu, fanovi su postavili objavu u kojoj apeluju na produkciju da reši situaciju sa jaknom. Njihova brza reakcija pokazuje koliko su posvećeni podršci ovom paru i koliko im je stalo da Aniti bude vraćen njen poklon.

Ovaj nesporazum samo je jedan od primera kako fanovi aktivno prate dešavanja u rijalitiju "Elita 7" i pružaju podršku svojim omiljenim učesnicima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Maja Marinković

Mnogi smatraju da će Anita napraviti karambol ako sazna da je njen poklon završio kod Maje i da će ovo iskoristiti da bi imala novi razlog za svađanje sa njom. Njih dve su od ulaska Anđela Rankovića imale brutalne sukobe, a Anita ne može da sakrije sa MAju ne podnosi, pa je i svom dečku strogo zabranila da se bilo kad nađe u njenoj blizini i sa njom razgovara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Krsđa

08.03.2024 18:16

Maja pokrala Anitu !? Kako ? Da li je Maja sama uzimala poklone ili joj je neko doneo poklone zapakovane u vrećice i kutije i označio ih kao njene? Da li je Maja imala pristup poklonima pre neho su uručeni od strane produkcije onome kome su namenjeni ? Reći za nekog da je ukrao je mnogo ružno a znati da navodni kradljivac nije bio niti u blizini poklona i da nije mogao ukrasti. I za Aneli je bilo napisano da je pre mesec dana dala Aniti samo čestitku a da je poklon zadržala za sebe i da je kradljivica. Olako se napiše da neko krade bez ijednog dokaza o činu krađe a gledaoci znsju da je laž. Mnogo ružno a može biti i tuženo.!?