SPREMA SE JOŠ JEDAN RASKID U ELITI: Svi problemi isplivali javno, više nisu mogli da ĆUTE!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković i Bora Terzić obelodanili probleme koje imaju u odnosu!

SPREMA SE JOŠ JEDAN RASKID U ELITI: Svi problemi isplivali javno, više nisu mogli da ĆUTE!

Foto: Ilustracija

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" učesnici rijalitija "Elita", Milica Veličković i Bora Terzić, priznali su da njihova ljubavna veza više nije onakva kakva je nekada bila. Otkrili su da se suočavaju sa nizom problema i da pokušavaju da pronađu rešenja kako bi održali svoju vezu.
Milica je otvoreno govorila o nedostatku komunikacije između nje i Bore, ističući da su se udaljili jedno od drugog i da se veza više ne odvija onako kako su oboje želeli. S druge strane, Bora je priznao da su se javili problemi u njihovom odnosu i da su oboje svesni da moraju zajedno da rade na rešavanju tih problema kako bi njihova veza opstala.

- Zašto imaš masku hladne osobe i da li smatraš da njemu treba još topline? - pročitala je voditeljka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković Elita

- On je mene izabrao, ali mislim da nisam hladna prema njemu, tako da stvarno mislim da nisam hladna prema njemu - rekla je Milica.

- Mislim da su nam zahladneli odnosi, ali radimo na tome, ja osećam i za sebe i za tebe - rekao je Terza.

Uprkos problemima, oboje su istakli da su spremni da se bore za svoju ljubav i da veruju da mogu prevazići izazove koji su se pojavili. Izneli su svoje planove za budućnost i istakli su da žele da pronađu zajednički jezik i reše sve nesuglasice koje ih muče.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bora Terzić Elita

Na pitanje o budućnosti njihove veze, oboje su izjavili da su otvoreni za rad na sebi i da će uložiti maksimalan napor kako bi njihova ljubavna veza ponovo postala stabilna i srećna. Istakli su da je važno da ostanu iskreni jedno prema drugom i da se fokusiraju na rešavanje problema koji su se pojavili.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading