JANJUŠEVO HITNO NAPUŠTENJE IZBEZUMILO JAVNOST: Muk i neverica na imanju u Šimanovcima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nabacio kapuljaču i sklonio se od svih!

JANJUŠEVO HITNO NAPUŠTENJE IZBEZUMILO JAVNOST: Muk i neverica na imanju u Šimanovcima! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na imanju u Šimanovcima, svake nedelje se održava tradicionalna žurka, a ovog utorka je posebno obeležio dolazak nekadašnje zadrugarke Sandre Rešić. Njen dolazak izazvao je oduševljenje među takmičarima koji su je dočekali ovacijama. Međutim, dok su se ostali gosti zabavljali, Marko Janjušević Janjuš je odlučio da napusti žurku i da se uputi u šetnju sam sa sobom.

Naime, dok su se ostali gosti veselili i uživali u muzici, Janjuš je odlučio da napusti žurku i da se uputi u šetnju imanjem "Elite". Njegova odluka je iznenadila mnoge, a veliki broj fanova se zapitao šta je to što ga muči i tera da napusti zabavu i provede vreme sam sa sobom. Janjuš je šetao imanjem gledajući u pod, a sve to kako bi porazmislio o svojim osećanjima i mislima.

Podsećanja radi, tokom boravka u rijalitiju "Elita", Marko Janjušević Janjuš se poverio svojim cimerima o stresnom periodu kroz koji prolazi nakon gubitka svog rođenog brata Mihaila. On je istakao da i pored teškog perioda kroz koji prolazi, odlučio je da se ne okreće lekovima za smirenje.

Ja ne pijem ništa od lekova, ne pijem nikakve bensedine, neću to da pijem. Ja sam prošao kroz šta sam prošao, zato sam i bio takav u poslednje vreme - rekao je bivši košaršakš nedavno, a njegova odluka da se izbori sa stresom na prirodan način izazvala je pažnju i podršku njegovih cimera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading