UČESNIK ELITE ISPUŠTA KRIKE OD KOJIH PODILAZI JEZA: Skinuli ga, pa ga ZASKOČILI pred kamerama! ŠOK (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoas u Beloj kući!

UČESNIK ELITE ISPUŠTA KRIKE OD KOJIH PODILAZI JEZA: Skinuli ga, pa ga ZASKOČILI pred kamerama! ŠOK (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijaliti šou-programu "Elita", u toku je nedelja izazova između muškaraca i žena, a sada je došao na red da jači pol ukloni malje sa svog tela. Jedan od učesnika koji je morao da se povinuje zadatku bio je i Uroš Stanić, a njegova reakcija izazvala je lavinu smeha i komentara na društvenim mrežama.

Naime, Stanić je legao na klupu, a Borislav Bora Terzić prironio je da mu skine svaku dlaku sa tela. Međutim, tokom depilacije, mladi tiktoker je, dok se smejao, ispuštao i jezive krike.

Detaljnije možete pogledati OVDE.

Spoj Marka Janjuševića Janjuša i mladog Uroša Stanića mnogima natera suze na oči od smeha vrlo često. Tako je sada na Instagram profilu, ali i na ostalim društvenim mrežama postao viralni snimak u kom njih dvojica pričaju, a onda je jedan trenutak bio prelomni. 

Naime, Janjušević je počeo da ispituje Uroša o matematici, a zbog njegovih odgovora je Marko počeo da se hvata za glavu. Sve je počelo kada su krenuli da komentarišu cene cigareta, te mu je Janjušević otkrio da jedna paklica košta puno, a onda mu je postavio zagonetku, zbog koje je usledio urnebesan matematički kviz. 

Ako je kutija 600 dinara, a 20 cigara u kutiji, koliko ti ispada jedna cigara? Koliko je 15 puta 20? - upitao je Janjuš, na šta je Uroš odgovorio:

600 dinara

Koliko je 10 puta 20? - nastavio je da ispituje Janjušević, a Stanić ga je dodatno šokirao:

- 100, zbog nule Janjuše. Vidim nule, znači nula - odgovorio je Uroš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading