KOSTA KECMANOVIĆ JE UBIO ANĐELA, SADA JEDAN ČUVA I NJENU VEČNU KUĆU! Grob Adriane Dukić zasut igračkama, porodica i prijatelji došli iz Francuske, jecaji i suze prekidaju bolnu tišinu (FOTO)

Autor:

Hronika

27.04.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomen se održana na Novom Bežanijskom groblju, a ekipa Republike se nalazi na licu mesta.

KOSTA KECMANOVIĆ JE UBIO ANĐELA, SADA JEDAN ČUVA I NJENU VEČNU KUĆU! Grob Adriane Dukić zasut igračkama, porodica i prijatelji došli iz Francuske, jecaji i suze prekidaju bolnu tišinu (FOTO)

Foto: Republika

Tuzni prizor na groblju Adriane Dukić, devojčice nastradale u maskaru koji je izvršio Kosta Kecmanović 03. maja 2023. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Andjeo iznad njenog prezimena na spomeniku, plišane igračke, meda i pingvin koji su ostavljeni na spomeniku.

Veliki broj ljudi se okupio da oda počast nastradaloj Adriani Dukić. Pomen se održana na Novom Bežanijskom groblju. 

Na pomenu su prisutni i porodica i prijatelji iz Francuske.

Ekipa Republike se nalazi na licu mesta.

Foto: Republika

Spomenik Adrane Dukić

Majka Adiane Dukić grca u suzama u naručju svog oca.

Dečak koji je išao sa Adrianom u odeljenje se onesvestio od tuge na groblju.

Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mana

27.04.2024 22:56

🌿🕊♥️🕊🌿 Bože što je lepa i pametna bila ! Samo da plačeš ! Taj prokleti monstrum strašno je naškodio našem društvu sa ovakvim gubitkom te divne dečice i tog divnog čoveka ! A istrsumirao celu školu i napravio invalide koji će nositi telesnu i duhovnu bol ceo život ! 🌿🕊♥️🕊🌿

Odgovori 10 1
Nikola

28.04.2024 18:52

Oh Adri duso sta si dozivela,Jooojj kako je njenja porodica prezivela taj dan i ovu godisnjicu uopste i meni ne bi bilo dobro uopste da izdrzim ovu godisnjicu Adriane