VANREDNO STANJE U ELITI: Anita i Miljana POSKAKALE, obezbeđenje odmah reagovalo (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u cik zore!

VANREDNO STANJE U ELITI: Anita i Miljana POSKAKALE, obezbeđenje odmah reagovalo (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Miljana

Nedelja u jutarnjim časovima predstavlja poseban ritual za učesnike "Elite", jer je rezervisana za sređivanje i doterivanje. Upravo ti trenuci su oni koje stanari jedva čekaju, jer se tada otvara salon lepote. Uzbuđenje je bilo posebno veliko ovog jutra, jer su odabrani imali privilegiju da prvi uđu u salon i prepuste se profesionalnom tretmanu lepote.

Prva osoba koja je zakoračila u salon lepote bila je Anita Stanojlović. Njen dolazak je bio simboličan, jer je svojom pojavom najavila početak rituala lepote za ovu nedelju. Svojim prisustvom, Anita je unela energiju i uzbuđenje među ostale stanare Bele kuće koji su nestrpljivo čekali svoj red.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Miljana u salonu Elita

Međutim, nedugo nakon Stanojlovićeve, u salon je uletela i Miljana Kulić, vidno nervozna što se ona nije prva našla u stolici ispred ogledala. Kako bi sve prošlo u najboljem redu, pripadnik obezbeđenja je u pripravnosti stajao u neposrednoj blizini.

Podsećanja radi, uoči početka popularnog takmičenja "Elitovizija", dogodio se neočekivani problem. Naime, Miljani je pukla krunica, što je izazvalo ozbiljan bol i nelagodnost neposredno pre izlaska na scenu.

Miljanin dečko, Darijan Radomirović, koji je navodno stekao određeno stomatološko znanje tokom školovanja, odlučio je da preuzme inicijativu i pomogne joj u rešavanju problema. Iako nije stručno kvalifikovan, Darijan je hrabro odlučio da pokuša da izvadi pokvareni zub.

Jao, klima mi se zub, šta sad da radim, bolje da ga izvadim sad. Ajde, izvadi mi Darijane, ne boli me ništa, vadi ga - rekla je Miljana, a iako se najpre dvoumio, Radomirović joj je ipak izvadio zub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading