DA LI MOŽE ODVRATNIJE OD OVOGA: Janjuš nakon VELIKE NUŽDE briše zadnjicu na KREVETU! Da ti se život zgadi (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gadne scene u Eliti užasnule javnost!

DA LI MOŽE ODVRATNIJE OD OVOGA: Janjuš nakon VELIKE NUŽDE briše zadnjicu na KREVETU! Da ti se život zgadi (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Akluelni učesnik rijaliti šou-programa "Elita", Marko Janjušević Janjuš, nakon stravčne porodične tragedije i povratka na imanje u Šimanovce dobio je psa, ženku rase džek rasel kojoj je dodelio ime Vesna. Međutim, upravo zbog nje i svog ophođenja bivši košarkaš neretko se nađe u centru skandala, a malo je reći da milionski auditorijum ostane bez teksta.

Naime, Janjuš je otišao korak dalje u svom nepromišljenom ponašanju, te uspeo da zgrozi javnost kada je Vesnu nakon njene velike nužde popeo na krevet, a zatim joj vlažnim maramicama obrisao zadnjicu na čistoj posteljini, na kojoj inače spava zajedno sa svojom izabranicom Aneli Ahmić.

"Da li je moguće da je ovako nešto uradio, čovek je bolestan totalno", "Ništa čudno za Sranj*ša", "Tamo gde spava, briše go*na, dobro je na jastuk nije stavio", "Pregadno ponašanje čoveka od skoro 40 godina", "Higijena na nivou, kao i uvek", samo su neki od komentara koji su već uveliko poćeli da kruže po društvenim mrežama.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Janjuš i Aneli zabezeknu javnost zbog svog ponašanja sa kućnim ljubimcem. Nedavno je kamera uhvatila psa Vesnu kako kako krade pecivo iz šteka bivšeg košakaša, a gledaoce je posebno šokirao potez Ahmićeve koje je to videla, ali je brže-bolje napola pojedino pecivo sa poda i iz psećih usta vratila nazad u kutiju.

Republika

Foto: printscreen

Janjuš dobio psa Vesnu u Eliti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading