OVO ĆE UNIŠTITI MATORU: Kad bi ove reči stigle do Šimanovaca nastao bi KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina majka ponovo sve svalila na bivšu snajku!

OVO ĆE UNIŠTITI MATORU: Kad bi ove reči stigle do Šimanovaca nastao bi KARAMBOL!

Foto: printscreen/RTV Pink

Majka Anite Stanojlović u poslednje vreme jako često javno iznosi svoje mišljenje o ćerkinoj vezi sa Anđelom Rankovićem, kao i o problemima i svađama koje imaju sa ostalim cimerima tokom boravka u "Eliti". 

Angelina je dala svoj sud o Luki Majčici i spletki koju je pokušao da napravi i iz sebi poznatih razloga, kad je izneo da mu se Ranković poverio kako sa Anitom ne želi da bude u vezi, iako se to nije ostvarilo. 

Republika

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- Luka Majčica je slagao s namerom da bi eto i on dobio malo kadra, jer je video da je nebitan totalno, takođe mu je proradio i gnev jer Anđelo i Anita ne žele više da se druže sa njim otkako su videli koliko je dvoličan i ljigav. Svima je jasno da je Majčica to svesno i planski izmislio, pa i pitanja gledaoca su sinoć demantovala Majčicu. Majčicu boli što više nije u Anđelovom društvu i zato je spreman da izmišlja i napada - istakla je Angelina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Anita Stanojlović i njena majka Angelina

- Vidimo da ih boli podrška koju imaju Anita i Anđelo i čoporativno ih napadaju, ja ne znam šta su tim ljudima uradili njih dvoje pa su zaslužili onakve napade. Anđelo i Anita se ne bave uopšte njima, bave se svojom vezom, uživaju, smeju se, ne ogovaraju nikog. Napadaju iz čiste ljubomore, bodu im oči jer imaju ogromnu podršku, a onaj ko ima podršku ima i hejtere, pa možda oni hoće da se ogrebu malo o te hejtere, da njihove hejtere pretvore u svoju podršku. Ali dosta tih napada dolazi i iz kuhinje Jovane Tomić, ona skuva čorbu i onda njeni to serviraju - rekla je za Pink.rs Anitina mama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading