KOSTI ĆE JOJ LOMITI! Anđelu Šparavalo čeka HOROR po napuštanju Elite, detaljno opisano MUČENJE kroz koje će proći!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđele Šparavalo je otkrila šta nju čeka po napuštanju rijalitija.

KOSTI ĆE JOJ LOMITI! Anđelu Šparavalo čeka HOROR po napuštanju Elite, detaljno opisano MUČENJE kroz koje će proći!

Foto: printscreen/RTVPink

Poslednjih dana, rijaliti program je postao poprište žestokih sukoba i dramatičnih obrta, a jedan od njih je nedavni raskid između učesnica Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Ovaj događaj je izazvao burne reakcije, kako unutar kuće, tako i van nje.

Aleksandra, majka Anđele Šparavalo, nije krila svoje razočaranje ćerkinim ponašanjem. Istakla je da je duboko razočarana ne samo zbog gomile laži koje je Anđela izgovorila, već i zbog toga što se javno ponižava.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

- Nemam reči, iskreno vam kažem. Ona sve laže da bi se dodvorila Bojani. Cela nacija priča da nije videla da se neko toliko spušta i moli nekoga da ostane sa njim. Lupaće ona sama sebe u glavu za sve laži koje je iznela - započela je Aleksandra, pa dodala:

- Ne vredi više da se oglašavam. Ja je nikada nisam udarila, ali zato će joj ova kosti lomiti. Vidim da nije dobro, pogubila se, ne zna više šta priča.

Aleksandra je otkrila da njen suprug i ona više neće štititi ćerku:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

- Moj muž je više neće štititi, svi će podneti tužbe. Nek nam je Bog u pomoći za sve. Nisam u životu videla da rođeno dete kalja svoju porodicu, nemam reči više iskreno. Njoj je jedino Slađa prijatelj u toj kući, ali ona je ne sluša ništa - rekla je ona za Pink.rs.

S obzirom na intenzitet sukoba i dramu koja se odvija u rijaliti programu, jasno je da će gledaoci biti zainteresovani da vide kako će se situacija dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading