ANELI GORI OD LJUBOMORE ZBOG MAJE I JANJUŠA: Urla nakon njihovog pomirenja, tek se sprema HAOS!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

bivši par u programu uživo saopštio cimerima šta se desilo sinoć u rehabu!

ANELI GORI OD LJUBOMORE ZBOG MAJE I JANJUŠA: Urla nakon njihovog pomirenja, tek se sprema HAOS!

Foto: Pink

Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš su noćas imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo. Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Maja je danas prvi put o tome govorila u radio-emisiji "Amnezija" govorila o noći koju je provela u rehabilitaciji sa bivšim dečkom i nežnim trenutcima koje su imali tokom prethodne noći. 

- On mene odlično poznaje, koliko god da smo se vređai i svašta prošli nije upitno da li ću ja da reagujem drugačije. On zna, poznaje mene i zna kakva sam u suštini, ne pričam to što sam luda. Ja sam uradila kako sam osećala, nije mi bitno šta će drugi da kažu, nego da je on video - govorila je Maja Marinković. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić sluša Maju i Janjuša u "Amneziji"

Oni su nakon toga progovorili o pomirenju. 

- Ko zna šta bi bilo da je bilo, možda je ona sad malo zdrelija i svesnija, iako mislim da i dalje nije to to. Ja kažem da smo se mi izblamirali, bila je užasna priča, na jednu stranu simpatična, ali i užasna. Ja kad bih mogao da promenim to bi bilo kao kad smo se družili, naša zaj*bancija je bila zanimljiva, ali izgleda da je tako moralo da bude - dodao je Janjuš. 

Tokom njihovog izlaganja Aneli je sve vreme kukala kako je njoj najgore i žalila se na odnos koji su obnovili Janjuš i Maja. 

- Juče su me pitali zašto se ne pomirim sa Janjušem, ja sam rekla da smo se pomirli kao ljudi i to tako treba da bude. Više ne postoji opcija da imamo svađe, neću sebi da dam prostora da mu bilo šta loše kažem. Nismo nas dvoje bili zajedno dva dana, posle određenog vremena nema potrebe za tim stvarima. Jutros sam ga uradila na foru da mu donesem lek, došla sam, sedeli smo, pričali smo i to je trajalo. Ja bih volela da to tako ostane, jer od mene više ništa loše neće dobiti - poručila je Marinkovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- Jutros smo se rasplakali, zagrlili, poljubili i sve... Niti smo ona i ja, niti spremni, niti osećam, niti mogu, niti ona, da mi budemo u odnosu. Prošli odnos me nije prošao, ne pada mi na pamet da razmišljam o odnosu, ni i ona, a ni ja. Mi samo pričamo kako bi mi trebali da funkcionišemo - nastavio je da objašnjava Janjuš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

17.01.2024 14:48

Sve kurve fataju na lek.