MAJA I JANJUŠ ZAJEDNO OPLAKUJU MIHAILA: Završili pod jorganom, pa postelju NATOPILI SUZAMA za njegovim pokojnim bratom!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija spojila bivši par!

MAJA I JANJUŠ ZAJEDNO OPLAKUJU MIHAILA: Završili pod jorganom, pa postelju NATOPILI SUZAMA za njegovim pokojnim bratom!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su noćas imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo. Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Njih dvoje su u jednom trenutku počeli da plaču u isto vreme zbog smrti njegovog najmlađeg brata Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo. Maja i Janjuš su jedno drugome birsali suze i pružali emotivnu podršku. Jasno je koliko Marinkovićeva znači bivšem košarkašu u ovakvim trenutcima, pogotovo nakon velike ljubavi koju su imali i koja je trajala godinama. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

Inače Janjuš je sinoć bio gost u  emisiji "Amidži šou", Janjuš je istakao svoju životnu borbu, naglašavajući da je od malih nogu naučen da se bori sa svim izazovima koje život nosi. On je istakao da je napustio kuću već sa 17 godina i da se od tada samostalno bori sa životnim izazovima.

On se u jednom trenutku obratio i svojoj porodici, kako bi im dao do znanja da ne brini za njega.

Obratio bih se mojoj porodici da ne brinu, ja se borim i boriću se i ja sam rođen da se borim. Ja se kroz život borim sa svim i svačim sam se borio. Sa 17 godina sam otišao od kuće, do današenjeg dana se borim sam - rekao je Janjuš na početku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading