MAJA I JANJUŠ ZAVRŠILI ZAJEDNO U REHABU, PALO POMIRENJE: Dodirivali se pod pokrivačem, Aneli doživela nervni slom!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su, nakon sinoćnje žurke, završili zajedno u krevetu.

MAJA I JANJUŠ ZAVRŠILI ZAJEDNO U REHABU, PALO POMIRENJE: Dodirivali se pod pokrivačem, Aneli doživela nervni slom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon sinoćnje žurke u "Eliti", koja je bila poprilično zanimljiva, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš osamili su se u rehabu, pa obavili razgovor, baš kao nekada, dok su bili u vezi. On je legao, a ona sela pored njega, pa ga tešila zbog smrti rođenog brata, Mihaila.

Jasno se moglo primetiti da su se dodirivali pod pokrivačem, a u jednom momentu su jedno drugom izjavili ljubav, te su mnogi zaključili da će ubrzo doći do pomirenja i obnavljanja veze, s obzirom da je Janjuš stavio tačku na romansu sa Aneli Ahmić.

Dok su Maja i Janjuš razgovarali u rehabu, Aneli je tugovala u svom krevetu, u spavaćoj sobi, totalno izbezumljena, nakon svega što se dogodilo te večeri:

 

- Možeš uvek, što da ne, ja i ti nećemo biti na ratnoj nozi. Ako ne možemo da jedno drugom pomognemo, ne možemo ni da odmognemo - rekao je Janjuš.

- Janjuše, ti znaš da ja nisam go*no od čoveka, ja bih ti uvek pomogla u takvim situacijama - rekla je Maja.

- Znam, da ne osećam tako, ne bih ni rekao ovako kako sam rekao - rekao je Janjuš.

- Ja sam krenula da se presvučem, i ja nisam znala šta da uradim. Ni da stanem ni da beknem ništa. Nemoj da plačeš - rekla je Maja.

- Pijemo sutra kafu kad ustanemo - rekao je Janjuš.

- Obećaj mi da nećeš da plačeš - rekla je Maja.

- Ako ne budem mogao, ja ću doći tamo da te budim. Znam ja da ti mene voliš - rekao je Janjuš.

- Pa, voliš i ti mene - poručila mu je Marinkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

17.01.2024 09:55

Najzad je uspeo nekrofilski scenario. Maji umro deda a Janjušu brat pa se uzajamno teše. Zašto pominjem Majinog deku. Zato što su odmah javili Maji i bila je na sahrani sa svitom sulkonskih prostitutke, kažu: - Na Dedinoj sahrani je bilo više kurvi nego što je za života video. Drugo. Marinković i Taki su uneli informacije da se Janjušu obesio brat te se ona pod hitno obukla u crninu, plakala i povraćala. Da zna, videlo se, da se hitno povukla od Anđela i ostavila njega i Anitu na miru. Produkcija je na sva usta pocrnela Aneli smeštajući joj aferu sa rođakom i ako je majka šifrovani govorila o Janjušu a Aneli ludača nije to shvatila. I finale nekrofilski bala je pozivanje Janjuša i Maje kod Amidže a Aneli zatvorili u sobu. Sada se Janjuš i Maja uzajamno teše ostvarijući tako reči pokojnika da je: "Buduća snajka bolja od prošle i da će buduće, nerođeno njihovo dete biti više po njegovoj želji od male Krune"...