ANELI IZVREĐALA GLEDAOCE: Odrekla se Janjuša, pa izrekla NASTRAŠNIJE REČI - publika Elite joj ovo NEĆE OPROSTITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.01.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ušla u crveno, pa izvređala gledaoce "Elite"!

U današnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do novog sukoba "rijaliti majke i sina", Aneli Ahmić i Uroša Stanića. Voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje Aneli, nakon čega je ova takmičarka pobesnela.

- Aneli, da li te je sramota da Uroša toliko vređaš, a jedini je bio uz tebe kad ti je bilo najteže? - glasilo je pitanje za Aneli, koje je pročitala voditeljka.

- Ne želim ga blizu sebe. Želim tom gledaocu da dođe ovde i da vidi kakav je on zapravo! - odbrusila je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš osudio Aneli

- Ja njoj na ovim rečima ne zameram. Ona nije pri sebi, rekla je da je Janjuš ne zanima. Bio sam uz nju kad su je ljudi najgore vređali ovde i pričali svašta. Prvi je Munja o njoj pričao najgore sve! - ustao je Uroš, a Aneli je dodatno pobesnela, pa izvređala gledaoce.

- On ide kod Džastina, žali se, pa gledaoci šalju pitanje. Gledaoci, najedite mi se g*vana vi takvi! - poručila je Ahmićeva i šokirala svoje cimere.

- Ja šaljem ljubav i podršku! Ona sad govori o sebi! Ja ovo nisam zaslužio, jer sam uvek bio tu uz nju! - zaključio je Stanić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić vređa gledaoce Elite

- Molila bih da taj gledalac dođe ovde, provede 24 časa sa nama i da vidi šta Uroš nama radi! Fino ste ga probudili, aktivirali, da nas ovde maltretira. J*bem ti mamu u usta. Smeće malo raspalo, mrš, operi se - dodala je Aneli, pa opsovala Urošu majku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

12.01.2024 00:07

Kakvo ponašanje , kakve reči i uvrede, psovanje majke...Ovp je prava Aneli. Da li je danas preskočila terapiju ili joj više ne deluje ? Čak je i Mića dobio "porciju" i nije je mogao umiriti.