BRUTALNA PORUKA ŽENE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Zbog ovih reči ušao bi u crveno, žestoko PROZVALA njega i Mionu!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović zadala novi udarac na društvenim mrežama!

BRUTALNA PORUKA ŽENE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Zbog ovih reči ušao bi u crveno, žestoko PROZVALA njega i Mionu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube

Reper Nenad Aleksić Ša i 20 godina mlađa pevačica Miona Jovanović su definitivno jedan od najzanimljivijih parova u rijalitiju "Elita". Njihov odnos je sve samo ne dosadan - prepun je svađa, sukoba, ali i pomirenja. Iako Ša još uvek nije zakonski razveden od supruge Vanje Ignjatović, to ih nije sprečilo da započnu vezu koja intrigira javnost iz dana u dan.

Iako je Vanja Ignjatović odlučila da se razvede od Ša nakon samo mesec dana braka, ona i dalje privlači pažnju javnosti svojim povremenim objavama na Instagramu. Nedavno je postavila snimak u kojem peva stihove popularne balade "Devet života" Aleksandre Prijović, a mnogi su spekulisali da je poruka upućena upravo reperu i njegovoj novoj devojci. 

- Kad sam mogla prstom birati, ja birala sam tebe... Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju - beda na bedu. O bože kakva greota, malo je devet života, kad voliš idiota - glasili su stigovi koji su naveli javnost na razmišljanje o pravoj nameni ove pesme.

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović Instagram

Iako Ignjatovićeva nije izričito istakla da je pesma posvećena bilo kome, to nije sprečilo fanove da preplave društvene mreže svojim tumačenjima. Već se šire spekulacije da je ova "praznična čestitka" upućena bivšem suprugu i njegovoj novoj devojci.

Ova ljubavna drama i dalje intrigira javnost, a fanovi rijalitija "Zadruga" sigurno neće propustiti priliku da prate dalji razvoj događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

09.01.2024 17:19

Ćuti,plastična ženo - šta si očekivala : poznavala si Ša "15 minuta" i udala se za njega ; a i već si se udavala... Ko si ti uopšte kao "supruga Ša" ?? Bre plastična ženo !