RUSVAJ U ELITI, OBEZBEĐENJE PUNE RUKE POSLA: Uroš DIVLJA po Šimanovcima, hteo da OČERUPA starletu!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić i Uroš Stanić napravili haos na imanju.

RUSVAJ U ELITI, OBEZBEĐENJE PUNE RUKE POSLA: Uroš DIVLJA po Šimanovcima, hteo da OČERUPA starletu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici rijalitija "Elite", Slađa Lazić i Uroš Stanić, izazvali su pravu dramu svojim žestokim sukobom u Beloj kući. Ono što je počelo kao verbalna rasprava brzo se pretvorilo u haos, gotovo dovodeći do fizičkog obračuna. Uroš je povukao Slađinu posteljinu i bacio je na pod, što je izazvalo bes ove starlete, dok je obezbeđenje brzo reagovalo kako bi sprečilo dalji sukob.

Nakon incidenta, Slađa je uputila ozbiljne pretnje Urošu, rekavši mu: "Nećeš spavati. Krvi ću ti se napiti."

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić i Slađa Lazić

 

Uzvrativši, Uroš je zahtevao da mu se ne približava, dok je Slađa dodala: "Ti si meni našao da bacaš posteljinu, je**ću ti mamu." Čak je i drugi učesnik, Bebica, stao na Slađinu stranu, pružajući podršku u ovom sukobu.


Obezbeđenje je bilo munjevite brzine u reagovanju, sprečavajući potencijalni fizički okršaj između Slađe i Uroša. Njihova prisutnost i brza reakcija bili su ključni u održavanju reda i sprečavanju daljeg sukoba.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić i Slađa Lazić svađa

 


Važno je napomenuti da je fizički obračun strogo zabranjen u rijalitiju "Elite", te da bi učesnik odmah bio diskvalifikovan ukoliko bi prekršio ovo pravilo. Osim napuštanja imanja, učesnik bi takođe ostao bez honorara.

U svetlu ovog dramatičnog sukoba, ostaje da se vidi kakve će biti posledice za Slađu i Uroša u daljem toku takmičenja. Sigurno je da će ova situacija ostaviti veliki utisak na ostale učesnike i publiku, a pitanje je da li će se odnos između Slađe i Uroša ikada oporaviti nakon ovakvog sukoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading