PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE: Učesnik Elite ispljuvao Uroša Stanića u lice, pa kao furija krenuo na njega - gledaoci ZGROŽENI!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gačić je izvređao Uroša Stanića, pa ga pljunuo u lice, usledio haos.

PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE: Učesnik Elite ispljuvao Uroša Stanića u lice, pa kao furija krenuo na njega - gledaoci ZGROŽENI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" su ćaskali danas na garnituri u dnevnoj sobi, kada je nastao totalni haos, zbog Nemanje Gačića i Uroša Stanića, koji su iznenada započeli svađu.

Oni su se posvađali, pa zarežali jedan na drugog, a Gačiću je pala roletna, te je krenuo da Stanića i pljunuo ga, zbg čega su reagovali i ostali takmičari.

U sukob se umešala Bojana Pavlović, koja je zaustavljala razuzdanog Gačića, kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja, s obzirom da je Nemanja bio van sebe od besa:

- Sram vas bilo, fuj, vidiš kakvi su ovo monstrumi - rekao je Stanić cimerima.

- Da je neko toliko smeće, ja u životu nisam video. Svako mu je u kući bar jednom pomgao, svaka osoba, bar jednom. Gladan, nema da jede, nema da pije, nema šta da obuče, svi ga mrze, ali mu pomognu, a on je i dalje smeće...Ja nemam problem s tim ko je kog opredeljenja, ali ovakvo zlo...On i Malivuk su dva najgora čoveka - komentarisao je Nemanja Gačić.

- Je*em li ti mamu, pederčino, nemoj da mi se obraćaš. Ne daj Bože da na mene naletiš negde posle Elite - vikao je Nemanja, pa pljunuo Stanića.

- Nemoj ni ti meni da se obraćaš, sram te bilo - uzvratio je Uroš Stanić i otišao da se obriše.

Stanić je momentalno napustio prostoriju, kako bi obrisao pljuvačku sa lica, a Gačić je nastavio da ga komentariše sa ostalim ukućanima, odnosno cimerima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
utisak

18.01.2024 17:42

Kakav odvratan, prostački naslov!