ANĐELO SE NA GLASANJU SUOČIO SA SPOLJNIM SVETOM: U jeku skandala sa Anitom napustio Elitu, ona za samo jedno STRAHUJE!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković ima priliku da sazna šta narod misli o njegovoj aferi sa Matorinom ženom!

ANĐELO SE NA GLASANJU SUOČIO SA SPOLJNIM SVETOM: U jeku skandala sa Anitom napustio Elitu, ona za samo jedno STRAHUJE!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com/Zadruga

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Svoje pravo odlučili su da iskoriste i takmičari "Elite", uglavnom oni koji glasaju u Beogradu. Njih je rano jutros okupio Lepi Mića, koji ne propušta nijedne izbore. Učesnici "Elite" koji danas glasaju napustili su rijaliti nešto posle 8 časova.

Među takmičarima koji su danas napustili imanje u Šimanovcima kako bi ispunili svoju građansku dužnost, bio je i Anđelo Ranković. Iako su svi koji nisu izlazili iz "Elite" iskoristili priliku da se naspavaju i ugrabe što više sati sna, to nije bilo slučaj kod Anite Stanojlović, koja je ustala iz kreveta kako bi sa pozdravila sa Rankovićem pre nego što izađe na glasanje.

Na zvaničnom Instagram profilu rijalitija "Elita" izašao je snimak na kom se vidi kako Anđeo dolazi na glasačko mesto na Zvezdari, gde već i godinama unzad živi. Rijaliti takmičari u ovakvim trenutcima, iako su u pratnji članova produkcije i obezbeđenja, ipak nađu način da se dokopaju nekih informacija, a ljudi koji stoje sa njima u redu često znaju da im dobacuju i dele savete. 

Kako je Anita ispratila Rankovića na izbore sigurno strahuje da li će čuti nešto što bi moglo da ga udalji od nje i poremeti odnos za koji se ona svim silama bori, a možda ipak ishod bude i pozitivan, pa Anđelo dobije vetar u leđa od naroda i uplovi u vezu sa njom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading