MATORA NAPUSTILA BELU KUĆU: Odluka saopštena uživo u programu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

20.11.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija prihvatila odluku!

MATORA NAPUSTILA BELU KUĆU: Odluka saopštena uživo u programu! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što je uživo u programu saopšteno da je vođa Mako Đedović izabrao da Anita Stanojović i Bojana Pavlović budu ovonedeljni potrčci u "Eliti", saopšteno je i ko će biti njegova omiljena ličnost u hotelu i praviti mu društvo narednih sedam dana.

- Da je rijaliti u pitanju, neko bi poslao u izolaciju Anitu i Matoru u ovom trenutku. To bi sigurno bilo najgledanije, pa bi hvatali njihove poglede i ostale stvari, ali ja to neću uraditi. Što se tiče omiljene osobe, ja ću i hotel povesti Matoru. Ide sa mnom, naravno, neka odmori ona malo - istakao je Đedović.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović Elita 7 Zadruga omiljena osoba

Podsećanja radi, Jovana Tomić Matora odmah je za crnim stolom napala Bojanu Pavlović, te otkrila da je sa njene strane osetila "provokaciju", kao i mogućnost da joj se umeša u odnos sa Anitom Stanojlović.

Znaš šta me nervira?! To mi se generalno dešava kroz rijaliti kad god sam bila sa devojkom, toliko sam je srčano branila da mi je pravila gnev... Ja se posvađam sa tim ljudima, držim negde svoj stav zbog te osobe. Sad konkretno sa Bojanom nemam netrepeljivost, ali sam osetila da ne treba da idem sa Bojanom skroz u tu neku priču jer sam osetila tu neku provokaciju sa njene strane - besnela je Matora za crnim stolom, te dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matora Elita 7 Zadruga

Bojana sve što radi nije slučajno! Provokacija je, ali ja neman snage i želje da se nadmećem - istakla je Tomićeva voditelju kroz zube, vidno uznemirena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading