"JANJUŠEVA SUPRUGA JE JADNICA KOJA GA ČEKA, DOK JE ON VARA" Maja Marinković ponizila Enu nikad brutalnije, OVE reči će joj se obiti o glavu!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković bez dlake na jeziku prokomentarisala Enu Janjušević!

"JANJUŠEVA SUPRUGA JE JADNICA KOJA GA ČEKA, DOK JE ON VARA" Maja Marinković ponizila Enu nikad brutalnije, OVE reči će joj se obiti o glavu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Starleta Maja Marinković večeras ulazi u ,,Elitu 7", a tim povodom je porazgovarala sa voditeljkom Anom Radulović. Odmah na početku se dotakla odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, te je prokomentarisala njegovu bivšu sadašnju suprugu Enu Janjušević. 

Foto: ATA Images

Maja Marinković, Janjuš i Aneli Ahmić

Ono što je Maju iznerviralo, jeste to što je Ena poslala Janjušu stvari, iako ju je on ponovo prevario sa Aneli Ahmić

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković ušla u Elitu 7

 

- Neću vređati njegovu ženu, ja sam ta koja se umešala u taj odnos, ne krivi sebe, nego njega. Kod nje mi je čudno... Prljave trenerke, što mu šalješ? Da li te je jednom prevario? Sada se isti scenario dešava, ona pristaje na to, meni je ta priča postala bljak, ne mogu više da slušam te folirante, jesi li sa tim čovekom ili pristaješ da te vara i budeš jadnica ili nemate kontakt - odbrusila je Maja. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading