HITNO OBRAĆANJE BIVŠOJ SUPRUZI: Nakon skandala sa žurke, Janjuš poslao JASNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

08.11.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš se obratio bivšoj supruzi uživo u programu!

HITNO OBRAĆANJE BIVŠOJ SUPRUZI: Nakon skandala sa žurke, Janjuš poslao JASNU PORUKU!

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš se danas u radio-emisiji "Amnezija" obratio svojoj bivšoj supruzi Eni, prvi put direktno otkad se uselio u ovaj rijaliti.

- Danas je 8. novembar i dan kad je pre jedno 30 godina rođena majka moje dece. Ona ovo ne gleda, ali se nadam da će joj neko preneti. Ona je trenutno u Parizu, sanjao sam da je upoznala nekog muškarca iz Konga i uzeli su se na kraju. Zamisli šta mi se sad dešava u glavi - krenuo je Janjuš, pa nastavio o sukobu sa Urošem Stanićem:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš u "Amneziji"

- Što se jučerašnjeg dana tiče, doveo sam se u situaciju gde sam došao na žurku, dočekala me je ta Ćanina pesma, pa zatim Rada Manojlović, onda DJ Neba, da bi na kraju uleteo Lepi Mića. Uz sve to vrtim rulet, a aparat mi ide na automatik. U tom trenutku, ulazi mali jazavac, koji mi traži nešto i ja mu govorim da se pomeri uporno. Kad si kod kuće teško ti je da ćutiš i sediš, za zamisli ovde... Nije ovo zaj*bancija, meni taj dečko nije više zanimljiv i ne mogu više da se šalim sa njim. Ne kažem da su sinoć imali lošu nameru, ali je bio pogrešan trenutak - dodao je on.

- Ja od danas ispravljam krivi tok ovog rijalitija. Mnogo sam energije utrošio u nebitne ljude. Što ja imam da ulazim zbog budala u probleme? To nisu naivne stvari. Neka piče samo neka me puste - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš u "Amneziji"

- Sa Aneli kako stojiš? - pitala je voditeljka Teodora Balzak.

- Nikako, juče mi se tokom cele situacije kezila. Pri tom sam bio u ku**u ceo dan. Ona mi je isto postala dosadna, video sam sinoć u svađi da zna i te kako da se svađa i psuje. Što mora da mi se dešava da uleće obezbeđenje između mene i Uroša? To je blam - rekao je Janjuš.

- Kaži mi kakav ti je plan sada? - pitala je voditeljka.

- Hoću da živim punim plućima, da uživam i da me niko ne dira. Meni psihijatrijski slučajevi ne trebaju. Voleo bih da kada bude Krunin rođendan, da mi pošalju jednu tortu da počastim bliske ljude. Još jednom srećan rođendan Eni, neka te Bog čuva i sa mnom i sa tobom - završio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading