OSMAN KARIĆ OBJAVIO SPISAK BUDUĆIH UČESNIKA ELITE: Ovo su imena koja će se večeras useliti u Belu kuću!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama obelodanio strogo čuvanu tajnu!

OSMAN KARIĆ OBJAVIO SPISAK BUDUĆIH UČESNIKA ELITE: Ovo su imena koja će se večeras useliti u Belu kuću!

Foto: Tv Pink

Osman Karić poznat je po svojim objava na društvenoj mreži Instagram i žestokim komentarima kad je u pitanju rijaliti, kao i sva dešavanja koja prate isti progam. On je danas iznenadio sve novom objavom u kojoj je otkrio ko će sve sve useliti u Belu kuću. 

Naime, Osman je u svom stilu podelio tekst gde je u rimama imenovao nekoliko imena koja će se, po njegovim rečima, večeras pojaviti na imanju u Šimanovcima. 

- Ja sam Laki ko pas svaki, nekad p*škim, nekad kak*m. Često lajem ali ne hajem, informacije iz prve ruke dajem. Danas je petak u Elitu ulazi Zola brz kao metak. Ulazi Adam Đogani svima nama poznat i znani. Ulazi Žana iz Zvezdarskog klana, ulazi devojka NN lice voli kobaje, nudi pice  - glasio je tekst koji je on napisao. 

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić Elita

Poznato je da je Osman prethodne sezone vodio radio-emisiju "Amnezija" u rijalitiju "Zadruga", a sad je prešao na svoj TikTok gde vodi emisiju "Kralj Elite". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading