PROCURIO EKSPLICITNI SNIMAK TAKMIČARKE ELITE: Kamere zabeležile kako joj izgledaju GOLE GRUDI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodori Delić ispale gole grudi!

PROCURIO EKSPLICITNI SNIMAK TAKMIČARKE ELITE: Kamere zabeležile kako joj izgledaju GOLE GRUDI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić popularna takmičarka rijalitija "Elita" se ovih dana nalazi u izolaciji, ali to je očigledno nije sprečilo da se prepusti strastima. Nakon razgovora i grljenja sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Teodora je odlučila da zaveže kosu i krene u specijalni zadatak. Međutim, ono što nije očekivala je da će joj se dogoditi nezgodan peh koji je sve zabezeknuo.

Dok je vezivala kosu, Teodori su sevnule grudi, ostavljajući je u šoku. Brzo su primetila šta se dešava i odmah obuzdala svoje bujno poprsje. Ova neobična situacija je izazvala veliku pažnju među fanovima i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

 


Teodora Delić je jedna od najkontroverznijih takmičarki u istoriji rijaliti programa, poznata po svom provokativnom ponašanju i izazovnom stilu. Njen odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicem je dugo intrigirao javnost, ali sada su njihovi odnosi dobili potpuno drugačiju dimenziju.

Ova senzacionalna priča je samo dokaz da se u svetu rijalitija uvek dešava nešto neobično i nepredvidivo. Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica su sada glavne vesti, a javnost s nestrpljenjem očekuje kako će se dalje odvijati njihova priča.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading