VODITELJKA OTKRILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Nikad veće poniženje za Bebicu u pogramu uživo: SPALA SAM SA BOGA NA GROBA!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić saznala šta njena majka misli o odnosu sa Nenadom Macanovićem.

VODITELJKA OTKRILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Nikad veće poniženje za Bebicu u pogramu uživo: SPALA SAM SA BOGA NA GROBA!

Foto: TV Pink/printscreen

U sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje" voditeljka Ivana Šopić razgovarala je sa Teodorom Delić i Nenadom Macanovićem Bebicom. Ona je želela da žuje od Teodore zbog čega je za Bebicu rekla da je spavala sa Boga na groba, kad ga je poredila sa svojim dečkom iz spoljnog sveta. 

- Ja se javno izvinjavam, nisam to baš tako mislila. Mislila sam da je Nenad neko ko ne bi mogao ni da mi priđe u spoljnom svetu - pravdala se Teodora. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Pretres nedelje Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

Voditeljka je nakon toga otkrila učesnicima "Elite" da Teodorina majka podržava Bebicu i da ha njega ima samo lepe reči. 

- Majka tvoja ga diže u nebesa - otkrila je Ivana Šopić. 

- Sad mi je žao - dodala je Delićeva. 

- Ja sam je prvi put iskulirao, mislio sam da je fora, ali hiljadu puta sam joj rekao kome šta kaže i gde kaže. Ja znam da ona tako ne misli, ali nju to ne zanima. Ona ne vodi računa šta će reći - pokušavao je da je opravda Bebica. 

- Meni je istog trenutka bilo žao, posle kad sam iskulirala shvatila sam. Ne znam kako mi je sinulo to da kažem, ne mislim to tako u trenutku sam rekla, nisam trebala to da kažem - dodala je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading