NIKOLA BUKILIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Zbog svađe sa devojkom polomio nogu!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Elite" u naletu besa odmerio snagu sa stubom u dnevnoj sobi.

NIKOLA BUKILIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Zbog svađe sa devojkom polomio nogu!

Foto: Shutterstock, Pink

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija "Izbor potrčka i pretred nedelje". Ovonedeljni vođa Nikola Jovanović Predsednik napravio je svojom odlukom opštu pometnju, pa je sve iskaliralo u ozbiljan haos. 

Naime, on je u izolaciju poslao Teodoru Delić i Nikolu Bukilća, nakon čega je Teodra Balzak krenula da pravi karambol po Beloj kući. Nju je prvo iznervirao komentar Milice Veličković, zbog čega je prvo sa njom žestoko zaratila, a onda je usledila žestoka svađa sa Nikolom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Bukilić odmerio snagu sa stubom

Bukilić je u naletu besa "ušao u okršaj" sa stubom uz dnevnoj sobi, nakon čega je morao da bude izveden iz Bele kuće, kako bi mu bila ukazana adekvatna lekarska pomoć. 

On se vrlo brzo vratio na imanje u Šimanovcima, a na nogu mu je bio stavljen gips. Teodora i on su nakon haosa odlučili da spuste loptu, pa su ostatak noći proveli zajedno i zamenjivali poljupce, kao da se ništa nije dogodilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading