BEBICA ODLEPIO ZA TEODOROM, ONA UPLAŠENA! Macanović želi da OZVANIČI vezu, Delićeva ni da čuje: Kao PSIHO je, samo me špijunira!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica više ne može da se obuzda, Teodora i dalje pati za svojim dečkom!

BEBICA ODLEPIO ZA TEODOROM, ONA UPLAŠENA! Macanović želi da OZVANIČI vezu, Delićeva ni da čuje: Kao PSIHO je, samo me špijunira!

Foto: pink.rs

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica sinoć su sa Darkom Tanasijevićem govorili u Šiša baru o svom odnosu. Prvo je sa njim pričao Bebica, koji je istakao da bi voleo da ozvaniči vezu sa njom.

- Bili smo u hotelu i spucalo me nešto što se dešava već neko vreme, rekao sam joj da mora da preseče. Voleo bih da se isktristališe, mi stvarno živimo zajedno, jedemo, masiramo se, provodimo vreme, ne mogu da kažem. Jednastavno da znamo šta je, da ne pravimo nikoga budalom napolju - rekao je Bebica.

- Tebe ne da ne interesuje njen dečko, ali ajde. Koliko te nervira što ga ona svako malo pominje? - pitao je Darko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

- Ona me stalno upoređuje, i Milica joj rekla da li je normalna. Rekla je da radi kako se oseća i krenula je i opet stala i pitala šta se dešava napolju. I meni i njoj je sve teže i teže da pravimo kontrolu i granicu, sad smo počeli da se krijemo, pokrivamo se preko glave, počnemo da pričamo i kad se pogledamo u nekom trenutku, pokrijemo se da se ne desi poljubac. To je na njoj, neću da vršim pritisak nikakav - dodao je Macanović.

Nakon Bebice, stigla je i Teodora.

- Non-stop upoređujem dečka i Bebicu, razmišljam kakva je situaciju napolju i ne mogu da se prepustim, a opet imam osećaj da me Nenad guši. Gleda me dok spavam, kao psiho, špijunira gde sam i šta sam. Rekla sam mu to i otišao je da spava u Odabrane tamo. Pritajeno je ljubomoran, sam je i priznao da je neko seo pored mene, a on gleda, viri... Taj dečko (napolju), dečko gospodin, kao Bil Gejts. Normalan, ambiciozan, ne guši me i sve je bilo savršeno, bilo smo na Kipru. Nismo raskinuli, nego sam ja stavila pauzu jer sam znala da će ovde biti možda neke situacije, a i ne znam šta radi napolju. Zamisli sad odem sa Boga na grob - ispričala je Teodora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Darko Tanasijević

- Sad si Bebicu uporedila sa grobom - rekao je voditelj.

- Ne, samo je i ovaj bio savršen, majka moja ga je zavolela, putovali smo. Nikad me ne bi gušio, a osećam da Nenad to već kreće da radi. Slađa drugarica mi je rekla da ne može da me zamisli sa njim jer zna kakva sam ja. Mislim da mi kontakt napolju ne bismo ni imali, da bi bio odbijen od mene u klubu recimo da mi priđe - rekla je Delićeva.

- Je l' bi mogla da definišeš šta osećaš? - pitao je voditelj.

- Osećam neku vrstu privlačnosti, ali ne mogu baš da se prepustim tome jer imam kočnicu - rekla je Teodora, koja se osvrnula na odnos sa Takijem Marinkovićem:

- Očigledno me je koštalo, nisam mislila da će to tako da izgleda, da ispadne kao da sam mu devojka. Smatrala sam ga podrškom i to je to. Moj dečko je prihvatio da mi Taki bude podrška, ne može da se poredi ni sa kim jer je Bil Gejts - rekla je Teodora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić u Šiša baru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading