ZARATILE TAKIJEVE MEZIMICE: Suze i haos u Eliti, puklo prijateljstvo!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić otkrila je cimerima da se razočarala u Helenu Foks i da više nisu drugarice.

ZARATILE TAKIJEVE MEZIMICE: Suze i haos u Eliti, puklo prijateljstvo!

Foto: Privatna arhiva, Republika, Shutterstock

Teodora Delić sedela je ispred izolacije sa nominovanim takmičarima. Ona im se požalila na svoj odnos sa cimerkom Helenom Foks, zbog koje Teodora smatra da su svi sad pomislili da je zaljubljena u Nenada Macanovića Bebicu

- Sad je ispalo da sam stvarno zaljubljena u njega - kukala je Teodora svojim cimerima. 

Oni su pokušavali da je smire i da je ubede da tuđe mišljenja ne treba da je dotiču, sve i da svi misle da je stvarno zaljubljena u Macanovića. Delićeva je ona pokušala da objasni zbog čega ja završila u suzama i šta ju je tačno pogodilo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić Elita

- Nisam ja plakala jer sam tužna, ja sam vrištala jer ne mogu da verujem, to je ono kada me neko razočara. Tako bi vrištala i da je Miona to uradila ili Slađa. Za Helenu me boli pi**a, tri puta sam se videla sa njom u životu - govorila je Teodora, pa objasnila da je prema Heleni srčano poletela samo jer joj se poznanica našla u nepoznatom prostoru, a ne jer su toliko dobre prijateljice. 

Podsećamo, Helena je takmičarka koja je prva vanredno ubačena u "Elitu" i koja je u studiju otkrila da je u jako dobrim odnosima sa Teodorom, otkako su se upoznale na proslavi rođendana Takija Marinkovića. Međutim, otkako se Helena uselila njih dve uopšte nisu zajedno provodile vreme, a nakon sinoćnih noiminacija došlo je do totalnog kraha tog prijateljstva, a Delićeva je ostala toliko razočarana da je završila u suzama. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Helena Foks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading