TAKIJEVA MEZIMICA NEMA MIRA U IZOLACIJI: Nikola navalio da joj pokaže UMEĆA U KREVETU, sprema se žestoka AKCIJA!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora je priznala da joj je Nikola jako privlačan, ali da je jedna stvar koči u njihovom odnosu.

TAKIJEVA MEZIMICA NEMA MIRA U IZOLACIJI: Nikola navalio da joj pokaže UMEĆA U KREVETU, sprema se žestoka AKCIJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola i Teodora

Teodora Radoičić i Nikola Bukilić stavili su tačku na svoju vezu, a on je brzo nakon toga u krevet doveo drugu, Teodoru Delić, koja je jedva dočakala da zauzme mesto imenjakinje. Njihovo zbližavanje primetila je i Milica Veličković, koja je vođa ove nedelje, pa je donela odluku da ih postavi za potrčke i pošalje u sobu za izolaciju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Bukilić i Teodora Delić

Međutim, iako izolacija pomogne mnogim parovima da se spoje i uplove u vezu, izgleda da je Teodora uočila neke Nikoline mane, pa je o svemu tome govorila sa Lukom Masom.

Naime, Delićevoj smeta što je Crnogorac previše napadan u s*ksualnom smisli i forsiraje da budu intimni, a pored toga što joj je jako privlačan postoje stvari koje je odbijaju. Ona ne krije da joj se Bukilić dopao fizički, ali je odbija to što neće da ustane i da je brani za stolom, kad se bori sa napadim svojim cimera i ružnim komentarima. 

- Ne možeš da mi dođeš da mi forsiraš s*ks. On je meni fizički privlačan, ali znaš koliko tu ima faktora. Ne mogu da se je**m sa svima koji su mi privlačni. Sinoć nije ustao da me odbarani nego je ćutao, a ja znam tipove kao što je on - govorila je Teodora.  

Podsećamo, Teodora je pred ulazak u "Elitu" dosta vremena provodila sa ocem Maje Marinović, Takijem Marinkovićem, zbog čega se bacala sumnja da su njih dvoje u emotivnom odnosu i da su više od prijatelja. Međutim, Teodora je to više puta demantovala i na sve moguće načina se ograđivala od Takija čim je kročila u rijaliti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading