TEODORA DELIĆ SE UVUKLA BUKILIĆU U KREVET, PA UČINILA SVE DA ZABORAVI BIVŠU: Radoičićevoj zbog ove scene neće biti dobro!

Autor:

Zadruga

24.09.2023

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić je rešila da cimerki udari kontru, Bukilić bivšoj servirao hladnu osvetu.

TEODORA DELIĆ SE UVUKLA BUKILIĆU U KREVET, PA UČINILA SVE DA ZABORAVI BIVŠU: Radoičićevoj zbog ove scene neće biti dobro!

Foto: ST/D. KADIĆ, TV Pink/printscreen, Instagram.com

Teodora Delić i Nikola Bukilić

Teodora Radoičić i Nikola Bukilić stavili su tačku na svoju vezu, a on je već danas u krevet doveo drugu Teodoru, koja je jedva dočakala da zauzme mesto imenjakinje.

Kada su se ukućani uspavali, Bukilić je pozvao Teodoru Delić da dođe na krevet, kako bi porazgovarali, a onda je odmah doletela i legla pored njega.

Pribili su se jedno uz drugog i krenuli da šapuću, dok je Teodora Radoičić odmarala, ni ne sluteći da joj je bivši već našao zamenu.

Oni i dalje nisu ozvaničili vezu, a Nikola je odlučio da udari nikad jaču kontru Radoičićevoj, koja će tek saznati šta se dogodilo. Iako tvrdi da joj je Delićeva prijateljica, sigurno joj neće biti drago zbog ovih scena iz kreveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @okle.znam_

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading