BOLEST MOJIH RODITELJA MI NABIJAŠ NA NOS: Brak Matore i Anite pred totalnim PUCANJEM, pljušte strašne OPTUŽBE!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo do žestoke svađe između Matore i Anite.

BOLEST MOJIH RODITELJA MI NABIJAŠ NA NOS: Brak Matore i Anite pred totalnim PUCANJEM, pljušte strašne OPTUŽBE!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović tokom prvih mesec dana boravka u rijalitiju "Elita" imaju jako velike probleme i skoro da se svaki dan posvađaju. Sinoć je tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo do novih problema, kad je Anita odbila da se izvini Jovani što joj je opsovala roditelje, a nakon toga svađa se nastavila i u dvorištu Bele kuće. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Anita svađa Elita

- Praviš monstruma od mene. Ja sam samo opsovala, a napravila si od toga, kao da sam ih lično vređala -  govorila je Anita. 

- Anita, znaš koliko su bolesni i da nisu najbolje. Što nisi mogla da mi opsuješ nešto drugo, nego da mi udariš na to, što me je jako zabolelo? Ti si mi rekla: ''Sad si našla da brineš o tome''. Da li znaš da bi mene sad bolelo uvo za tebe, da se njima sad nešto desi, a ja sam ušla da se ove godine borim za nas dve. Kad sam ja saznala da mi je majka bolesna? Posle izlaska iz prošle sezone! Misliš da mi ne odzvanjaju njenje reči u glavi? Ti si došla kao moja žena i nabijaš mi na nos bolest mojih roditelja - govorila je Matora, a Anita joj je odmah odbrusila na to. 

- Od ovog trenutka me boli ku*ac. Šta bude, neka bude. Više ni reč neću da ti kažem. Videćeš da li ti je bolje da ćutim, ili da ti govorim nešto. Tebe boli uvo za mene, čim ti smeta sve što radim - poručila je Anita.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Anita svđa Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading