JANJUŠ OTKRIO KO MU ČUVA DETE, DOK SE ON ŠVALERIŠE: Zadrugar priznao da švrlja i nakon pomirenja sa Enom!

Autor:

Zadruga

07.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek sam koji ima porodicu, ali sam ostao nezreo. Ponašam se kao tinejdžer i nisam se zasitio žurki i provoda, priča zadrugar.

JANJUŠ OTKRIO KO MU ČUVA DETE, DOK SE ON ŠVALERIŠE: Zadrugar priznao da švrlja i nakon pomirenja sa Enom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš kaže da mu bebisiterke redovno čuvaju ćerkicu Krunu kad ide da se švaleriše, ali da nijedna devojka s kojom ima aferu ne može da ga odvoji od naslednice. Bivši košarkaš počeo je priču o svojim kres-šemama nakon što je Lepi Mića potkačio muški deo učesnika rečima da za neke provereno zna da su ima deca sama dok orgijaju, pa se Janjuš sam upecao i rekao da samo ponekad angažuje bebisiterke.


- Mnogi muškarci ovde glume svece i prozivaju žene. Imam ja razne izvore, znam za mnoge da se švalerišu i ostavljaju decu da ih čuva ko zna ko. Možda su i sama kod kuće dok oni idu da je*u sa strane. Nemojte da ja počnem da pričam - počeo je Mića, a Janjuš je krenuo da se pravda:

Foto: Instagram, TV Pink

Marko Janjušević Janjuš

 


- Ima istine! Kad sam ja u pitanju, uvek angažujem bebisiterke pre nego što odem kod švalerke! Znam ja na koga Mića misli, pa bolje odmah da kažem sam kako jeste. Odem da kresem sa strane, ali znam da mi je dete s nekim. Krunu nikad nisam ostavljao da bude sama, nisam valjda lud! Mogu žene da me odvoje od Ene, ali od ćerkice nikad.


Janjušević je ranije u toku dana pričao o tome šta mu najviše prija i da mu, po svemu sudeći, još nije vreme da se skrasi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš u akciji u rijalitiju Elita

 


- Jesam ja muškarac koji pored sebe ima ženu i dete, ali sam nekako ostao nezreo. Ponašam se kao tinejdžer, nisam se zasitio žurki i provoda, iako sam u godinama kad realno treba da se skućim i nađem normalan posao. Čim to probam, povuče me nešto sa strane i shvatim da nisam spreman. Mislim da će za to tek doći vreme. Rijaliti mi je dobar izvor zarade, ali ako hoću da se posvetim porodici kako treba, onda treba da budem napolju, a ne u zatvorenom prostoru. Nekad kao da nisam normalan, ali znam da će kad-tad sve da dođe na svoje - pričao je Marko.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

07.09.2023 21:43

"Almirova supruga" je gabor, (GRDOSIJA PLASTIČNA), neradnica . Sve što je obukla kupio joj drugi. Matoru kobilu, lenštinu izdržavao otac, sve dok je bio živ; nema zanimanje, ne zna ništa da radi, sve da joj drugi plati - dobro ju je Janjuš provalio. BRAĆA LAZIĆI SU TATA-MATA ZA OVU TEMU : UBACITE IH; VEOMA SU PRECIZNI I HRABRI !

Vesna

07.09.2023 21:45

Ovo je jedan običan bilmez,nijednoj normalnoj zenica on ne moze da se svidi da glavom kao krastavac i kratkim nogama,svaka budala danas glumi frajera