ISPLIVALE TAJNE ELITE: Sve izašlo na videlo, posle ovoga sledi KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

06.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne žurke mnoge tajne rijalitija izašle na videlo.

ISPLIVALE TAJNE ELITE: Sve izašlo na videlo, posle ovoga sledi KARAMBOL!

Foto: promo

Sinoć je u rijalitiju "Elita" održana prva žurka u kazinu, na kojoj su pevali Vanja Mijatović i Joca Stefanović. Kroz sezone je već poznato da seučesnici rijalitija utorkom posebno opuste i da uz malo alkohola nastanu nove ljubavne veze, ali i izbiju ozbiljni obračuni i žestoke svađe. 

Pojedinim učesnicima "Elite" sinoć nije bilo dovoljno novca koji su imali i aklohola, pa su odlučili da odu kod Drveta mudrosti kako bi pokušali da uz neki zadatak dobiju nagradu i sebe počaste. Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Milica Veličković i Slađa Lazić odlučlili su da pred kamerama odaju neke od tajni svojih cimera. 

Milica je otkrila tajnu iz karantina, a to je da je Luka Maso bio sa Irinom 2Hot

- U karantinu Luka Majčica je bio sa Irinom 2Hot, bar nam je tako rekao, a Nemanja je bio sa Teodorinom drugaricom - rekla je Milica.

- Meni je Požgaj nebitan, ali mi je pisao i predlagao neke poslove pred rijaliti, a ima ženu. Neke poslove vezano za firme - otkrila je Teodora Delić. 

Podsećamo, nakon sinoćne žurke Teodora Delić i Bebica su završili zajedno u krevetu i bili su veoma prisni, a pre nego što su otišli na spavanje pao je i poljubac. Mnogi se pitaju kako će na njihovo zbližavanje reagovati Miljana Kulić, ali i Taki Marinković, za kojeg se pričalo da je u ljubavnoj vezi sa Teodorom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bebica i Teodora Delić poljubac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading