ZVEZDA GRANDA PREVARILA DEČKA: Javno se ljubila sa drugim, kamere sve SNIMILE!

Autor:

Zadruga

06.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasia Okolišanin zaboravila da ima dečka i prepustila se poljupcima sa Lukom Masom.

ZVEZDA GRANDA PREVARILA DEČKA: Javno se ljubila sa drugim, kamere sve SNIMILE!

Foto: TV Pink/printscreen

Anastasia Okolišan na samom početku rijalitija "Elita" privukla je veliku pažnju, jer je od prvog dana pravila dramatične scene, a njeni cimeri nisu znali kako da je uteše i pomognu joj da se smiri. Međutim, izlgeda da je u tome uspeo Luka Maso. Njih dvoje su se iznenada jako zbližili, a na sinoćnoj žurki su se prepustili jedno drugome, pa su po celom dvorištu Bele kuće razmenjivali strastvene poljupce i zagrljaje.

Međutim, Anastasia je pred ulazak u rijaliti "Elitu", u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević rekla kako ima dečka i da će mu do kraja ostati verna, jer je u ovaj televizijski format ušla kako bi pokazala svoje pevačke sposobnosti. Anastasia je učestvovala u pevačkom takmičenju "Zvezde Granda", a sad je odlučila da se dodatno istakne u javnom svetu. 

Kako su izgledali njihovi poljupci možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 

Podsećamo, Luka Maso privukao je veliku pažnju na sebe boravkom u vili na Zvezdari, kod porodice Karić, a u karantin su ga upravo dovezli Osman i Kristina, koji mu javno svakodnevno pružaju podršku. Luka je takođe bio i u epicentru skandala kad su Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić javno odlučili da stave tačku na brak, a na njega je pala krivica jer je sa njom držao uživo prenos na društvenom mreži TikTok, odmah posle svađe. 

Ša i ja smo prijatelji, dugo radimo skupa, ja sam estradni menadžer. Vanju poznajem preko TikToka. To što ljudi pišu... Ne znam ništa više o njihovom razvodu, nisam znao da nisu zajedno, nisam ja zakuvao ništa. Curu poznajem samo preko TikToka, sa dečkom se nisam čuo, poštujem ga kao prijatelja. To što je bilo u "lajvu", bilo je - rekao je Luka.

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Luka Maso

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading